2777
2789

اصلا با نفس کارم مشکلی نداره میگه چون اونوقت شب اومدی شهرک و سر جاده وایستادی ماشین بگیری نمیخوامت دیگه 

مثل دوستای خرابت هستی و اب از سر گذشته ایی 

من اونشب اژانس گیرم نیومد و با یه ماشین رفتم که تاکسی نبود وقتی رسیدم فهمیدم تاکسی نیست چون کرایه قبول نکرد خودمم خیلی بدم اومد

خالا چکار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم رفتن ب سرکارش اشتباه بود هم گرفتن ماشینت از ریشه کارت اشتباه بود 

مسایلتو تو خونه حل کن نرو محل کارش هرگز غرورش جلو همکاراش خرد میشه 

ازش عذرخاهی کن و بشین منطقی داخل خونت مشکلتونو حل کنین

خبر از تاپیک قبلی ندارم عزیزم. ولی اکه خدای نکرده بلایی سرت میاوردن چی؟؟ اونوقت کی پاسخگو بود؟ به نظرم شوهرت حق داشته نگران بشه ولی خب شاید دوتاییتون دارید لجبازی میکنیدو بلد نیستید مشکل رو با گفتگو حل کنید

الهی به امید خودت...  

دعوا رو تو محل کارش کشوندی 

صبر میکردی خودش میومد 

وجه درستی نداره 

مرد هم بره سرکار خانمش دعوا چقدر بده همونقدر هم کار شما بد بوده 

اون موقع شب با ماشین شخصی 

واقعا حق داره

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
دعوا رو تو محل کارش کشوندی  صبر میکردی خودش میومد  وجه درستی نداره  مرد هم بره سرک ...

چقدر مردا رو لوس کردین بخدا  خب چرا بعد طلا اخلاقش عوض شد چ لوسه انگار شاخ غول شکونده  نمیخاست نمیخرید این ادا و اطفارا جیه

چقدر مردا رو لوس کردین بخدا  خب چرا بعد طلا اخلاقش عوض شد چ لوسه انگار شاخ غول شکونده  نمی ...

مردا مثل ما خانما نیستن 

شاید مشکلی براش پیش اومده 

شاید تو محیط کارش به مشکل خورده 

مردا وقتی دغدغه دارن ساکت و گوشه گیر میشن صدای ازشون در نمیاد 

تنها چیزی که میتونه ارومشون کنه یه خونه و تنهایی و آرامشه  و سکوت 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
مردا مثل ما خانما نیستن  شاید مشکلی براش پیش اومده  شاید تو محیط کارش به مشکل خورده  ...

ول کن تو روخدا مردا  اینجورن مردا اونجورن با این حرفا پررو شدن ی مدت سگ محلش کنه  خودبخود خوب میشه

ول کن تو روخدا مردا  اینجورن مردا اونجورن با این حرفا پررو شدن ی مدت سگ محلش کنه  خودبخود ...

همون اول باید سگ محلش میکرد 

خودش خوب میشد

من زنم واینایی که گفتین درموردمنم صدق میکنه مگه ماناراحت نمیشیم مشکلات نداریم؟

و میان مشکلات خودتون 

همسرتون با توپ پر بیاد محل کارتون بنظرتون خیلی خوشحال میشید 

واقع بین باشید کار این خانم بد بود 

باید صبر میکردی همسرش بیاد خونه یه چای دستش بده بعد بگه من از این سردی این تعبیر رو کردم 

اگر که حدسم درست من خوشحالیت به همه چیز ترجیح میدم