2777
2789
عنوان

خارش پس از شپش

2053 بازدید | 15 پست

سلام حدود سه هفته پیش شپش داشتیم 

همه درمانها رو انجام دادم واصلا نه رشک هست ونه شپش ولی سرم همچنان میخاره نمیدونم علتش چیه وتا کی ادامه داره خارش سر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه هیچی تو سرمون نیست حدود ده روزه تار به تار موی دخترم رو دیدم  هر روزم روغن زبتون میزنم وشو ...

احتمالا نمیبینی عزیزدلم اگ خارش داری درمان نشده

اگ نیست پس شاید حساس شدی احساس میکنی خارش داره

بعد برای درمانش اصلا روغن زیتون تاثیری نداره مو چرب میشه میچسبه ب موهاتون

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
احتمالا نمیبینی عزیزدلم اگ خارش داری درمان نشده اگ نیست پس شاید حساس شدی احساس میکنی خارش داره بعد ...

خیلی چیزا ردم به سرم محلول ال اس پریم قطره کیمیا 

سس مایوتز  نفت 

هر روزم سرم رو با با نرم کنتده یا با روعن شونه میکنم 

اوایلش تخم وخودش رو میدیم ولی الان ده روز بیشتر هیچی نیست ولی سرم میخاره 

خیلی چیزا ردم به سرم محلول ال اس پریم قطره کیمیا  سس مایوتز  نفت  هر روزم سرم رو ...

ی نسخه برو دکتر عزیزم 

ولی عزیزم دقت کن اگ خارش ب همون شدته هنوز متاستفانه درمان نشدی 

شامپو شپش بخر بزن

ی نسخه برو دکتر عزیزم  ولی عزیزم دقت کن اگ خارش ب همون شدته هنوز متاستفانه درمان نشدی  ش ...

الان رفتم خواهرم سرم رو دیدچند تا رشک تو سرم بود خسته شدم 

سر تودم کسی نیست قشنگ بگرده وتخم ها رو در بیاره 

شامپو شپش هم زدم 

الان رفتم خواهرم سرم رو دیدچند تا رشک تو سرم بود خسته شدم  سر تودم کسی نیست قشنگ بگرده وتخم ها ...

بمیرم الهی خیلی سخته

گفتم اگ خارش داری حتما هست

ببین میتونی موهات رو دکلره کنی؟

اگ کنی خودش از بین میره خب کمی هم موهات کوتاه کن خلاص بشی

بمیرم الهی خیلی سخته گفتم اگ خارش داری حتما هست ببین میتونی موهات رو دکلره کنی؟ اگ کنی خودش از بی ...

موهام رو کوتا کوتاه کردم تا رو گوشم هست 

اینقدر سرم رو دارو ..زدم همه جاش میسوزه 

خدایا چقدر سخته دبگه اعصابم نمیکشه 

بمیرم الهی خیلی سخته گفتم اگ خارش داری حتما هست ببین میتونی موهات رو دکلره کنی؟ اگ کنی خودش از بی ...

دلم میخاد موهام رو ازته با ماشین بزنم ولی حیفم میاد باشگاه میرم دیگه اونتوقت نمیتونم برم 

دلم میخاد موهام رو ازته با ماشین بزنم ولی حیفم میاد باشگاه میرم دیگه اونتوقت نمیتونم برم 

خب کوتاه هس خیلی راحتی ک

دکلره کن از بین میره ی رنگ روشن شیکم بزن روش انشاالله راحتی