2777
2789

سلام عزیزا خوبین

پسرم ۷سال و نیمه است، تا حالا چند بار عفونت روده گرفته و خونی شده هر دفعه دکتر مترونیدازول بهش داد خوب شد ولی ایندفه خوب شده بود ولی روز هشتم آنتی بیوتیکش ،دوباره شکمش بهم ریخته،دکتر گفت اگر خوب نشه باید کولونوسکوپی بشه دارم دیونه میشم🥺خیلی از آمپول و سوزن و آزمایش می‌ترسه بچه ام 

اگر انجام دادین برای بچه اتون میشه کامل توضیح بدین که چکار میکنن؟از قبلش تا آخرش

کدوم دکتر تهران خوبه برای بچه ها؟

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...

من برای برزرگسال میدونم انجام چه جوریه . لابد بچه هم همونه روشش بیهوشی کانل نیست یه خواب خیلی عمیق میره ولی به هوش هست وقتی انجام میدن هم  خیلی ناله میکنه و ادم نگران میشه ولی خودش اصلا هیچی یادش نمیمونه وقتی به هوشیاری کامل برگرده اصلا حس نمیکنه یا یادش نمیاد که درد داشته . برای خودش خیلی راحته

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم وقتی کوچیک بود پلیپ روده داشت بیمارستان طبی کودکان بردیم انجام دادن خب موند تو نوبت وقت اندو شد میبرنش داخل بیهوشی بهش میزنن بعد نیم ساعت میارنش بیرون نیم ساعت هم ریکاوری میشه بعدم اوکیه ،البته ۲۴ساعت قبلش نباید غذا بخوره یا رودشو با دارو خالی میکنن

خواهرم وقتی کوچیک بود پلیپ روده داشت بیمارستان طبی کودکان بردیم انجام دادن خب موند تو نوبت وقت اندو ...

ممنون عزیزم قبلش براش برانول هم زدن؟ پسر من خیلی می‌ترسه شوهرم میگه اجازه نمیدم انجام بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...
من برای برزرگسال میدونم انجام چه جوریه . لابد بچه هم همونه روشش بیهوشی کانل نیست یه خواب خیلی عمیق م ...

ممنون عزیزم،پس چرا ناله میکنن🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...
ممنون عزیزم،پس چرا ناله میکنن🥺

ببین به هر حال روش دردناکی هست وارد کردن یه جسم خارجی به بدنه . ولی منظور من اینه که بیمار خودش متوجه این درد نمیشه . دقیقا مثل یه عمل جراحی که با بیهوشی انجام میشه . وقتی بیمار میاد بیرون یادش نیست که توی اتاق عمل درد کشیده در حالی که بدنشو شکافتن و دوختن . این فقط فرقش اینه که چون کامل خواب نیست شما که همراهشی اه و ناله اش رو میشنوی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ممنون عزیزم قبلش براش برانول هم زدن؟ پسر من خیلی می‌ترسه شوهرم میگه اجازه نمیدم انجام بدی

منظورت انژو کته ،خب خواهرمو یه هفته ای بستری کردم اونجا باید انژوکت میزد حتما چون هی سرم میزدن، آزمایش باید می‌گرفتن ولی احتمالا میزنن انژوکتو چیز خاصی نیست اتفاقا خیلی بهتره تا بدن رو هی سوراخ سوراخ کنن بچه هی درد بکشه یه سوزن پلاستیکیه می‌ره تو رگ هیچ اتفاقی هم نمیوفته هر چقدر تو بیهوشی دستو پا بزنه انگار نه انگار ،برای خالم که بدون بستری بود اندوسکوپیش  زدن ، بعضی از بیمارا امکان داره موقع بیهوشی به تزریق سریع احتیاج پیدا کنن

ببین به هر حال روش دردناکی هست وارد کردن یه جسم خارجی به بدنه . ولی منظور من اینه که بیمار خودش متوج ...

بله درسته ممنون که گفتی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...
منظورت انژو کته ،خب خواهرمو یه هفته ای بستری کردم اونجا باید انژوکت میزد حتما چون هی سرم میزدن، آزما ...

درسته واقعا نیازه 

دکتر خواهر شما کی بود؟ و کدوم بیمارستان بردین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...
درسته واقعا نیازه  دکتر خواهر شما کی بود؟ و کدوم بیمارستان بردین؟

بیمارستان طبی کودکان مفید تهران 

من خودم کرجم  ولی امکانت کاملی که خواهرم احتیاج داشت فقط اونجا بود ،بعد بچه رو بیمارستان بزرگا اصلا قبول نمیکنه ،مدارک یا آزمایش هارو ببر اورژانس دکتر برات می‌نویسه اگه شک کنن  خدایی نکرده، کم کم ۲۴ساعت نگهش میدارن تا مطمئن بشن از وضعیتش ،دکترهای بیمارستان شیفتشون عوض میشه یادم نیست کی بود دکترش ولی اگه تهرانی ببر اون بیمارستان کارشون خوبه خیلی هوای بچه رو داشتن اون موقع 

بیمارستان طبی کودکان مفید تهران  من خودم کرجم  ولی امکانت کاملی که خواهرم احتیاج داشت فقط ...

آره تهرانم عزیزم ممنون بخاطر راهنمایی که کردی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...
سلام شما پسرتون رو بردید؟ میشه بگین چطور بود، پسر منم هر سری عفونت ویروسی میگیره خون داخل اسهالش میش ...

سلام عزیزم من نذر کردم هر سال اربعین شله زرد درست کنم ،خداروشکر دیگه تکرار نشد و هر سال دارم نظرم ادا میکنم

اگر مشکل خاصی نباشه بزرگ بشن بهتر میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...