2777
2789
عنوان

دانشگاه رازی کرمانشاه یا ازاد اراک بخونم کدوم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 26 پست

من خودم کرمانشاهی هستم عزیزم کی گفته مردمش خوب نیستن.هر شهری و بگی خوب و بد داره.دانشگاه رازی کرمانشاه هم تو محله خوبی قرار گرفته.بهترین موقعیت و میخای ول کنی بخاطر اینکه میگن مردمش بدن؟؟؟؟حتی اگه اینجور باشه شما به هدفت فکر کن و مسیر خودتو برو مردم بدش نمیان مانع پیشرفت تو بشن که...هر شهری هم قاتل و دزد و گناهکار داره...ولی واقعا بد نیستیم ما کرمانشاهیا.خیلیم مهمون نواز و خونگرمیم.انشالله موفق باشی

Hakan😍😘❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم 

چه خوب

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

اینهمه دانشجو شهر دیگه درس میخونن هر شهری هم آدم خوب داره ادم بدم داره بعدشم اگه گیر اینی تو خوابگاه ...

بیشتر برااین میخام یرم ک مستقل شم

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
من خودم کرمانشاهی هستم عزیزم کی گفته مردمش خوب نیستن.هر شهری و بگی خوب و بد داره.دانشگاه رازی کرمانش ...

ای جان من خودم دوست کرمانشاهی زیاد دارم خعلی خوبن... مامانم ته دلم خالی کرد... ایشالا ک میام 

خب دلیلت میشه بگی

بابا بخون من دانشگاه رازی بودم شیمی بودم خاله ام هم ادبیات و دوستم حسابداری بود

چرا خوب ندارن؟ 

دانشگاه رازیتو برو ثبت نام کن پشیمون میشی

توکل کن به خدا

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
من خودم کرمانشاهی هستم عزیزم کی گفته مردمش خوب نیستن.هر شهری و بگی خوب و بد داره.دانشگاه رازی کرمانش ...

خدا حفظت کنه من دستم دردمی کنه نشد اینا رو بگم

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
بابا بخون من دانشگاه رازی بودم شیمی بودم خاله ام هم ادبیات و دوستم حسابداری بود  چرا خوب ندارن ...

ثبت نام کردم مرسی ازت عزیزم

ثبت نام کردم مرسی ازت عزیزم

مبارکت باشه ان شاالله اتفاق های خیلی خوبی برات رقم بخوره🌷🌷🌷♥♥💕💕

راستی منم کرمانشاهیم... ببین بد نیستیم🥰🥲

دانشگاه رازی کرمانشاه یکی از دانشگاه های خوب ایران  اگه بری کرمانشاه دیگه خوشت نمیاد بعد دانشگ ...

خیلی هم زیباست خیلییییی