2777
2789

بچه ها تافردا فرصت ثبت نام دارم... مشاوره شغلی روزانه دانشگاه رازی کرمانشاه قبول شدم.... نمیدونم چکار کنم

همه میکن مردم خوبی نداره و نرو... منم همش گریه که چرا کرمانشا رو الویت بعد تهران زدم.... حالا موندم برم ازاد اراک مشاوره خانواده بخونم یا رازی برم مشاوره شغلی

من اراکی هستم درضمن... مشورت بدین 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازاد بخون مشاور شغلی  اگه میتونی ولی خانواده فک کنم بهتر باسه  دلیل  شهر خودته بدون ...

اخه میدونی چیه.... باخودم میگم بلاخره کرمانشاه دولتیه... مدرکش ارزش داره... برای اپلای کردن امتیاز داره... ولی ازاد خعلی سخته بخام بورسیه شم... خوابگاه میرم.... فقط منو از مردمش ترسوندن 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
مشاوره تحصیلی و اینا

مشاوره تحصیلی اگه کارت بگرده 

یا مثلا داخل ازمون های استخدامی نیرو بگیرن 

بنظر من خوبه  دانشگاه دولتی هم هست 

چون مشاوره خانواده ازاد اراک هم بعدش بیکاری 

اونم باید یا داخل ازمون های استخدامی شرکت کنی 

واسه اینک بتونی مطب هم بزنی پروانه بگیری یه سری ازمونهای سحت باید بدی 

اخه میدونی چیه.... باخودم میگم بلاخره کرمانشاه دولتیه... مدرکش ارزش داره... برای اپلای کردن امتیاز د ...

از نظر من ازاد شهر خودت بهتره چون فرقی نداره شهریه میدی ولی راحتی دولتی شهر دیگم همون هزینه رو داره و دوری از خانواده ولی اگه دوس داری بری و فقط مشکلت شهرشه میتونم بهت بگم اصلاااااا نترس اونجور چیزی نیست من شهر همسایه هستم رفت و امدزیاد دارم خوش میگذره

اینهمه دانشجو شهر دیگه درس میخونن هر شهری هم آدم خوب داره ادم بدم داره بعدشم اگه گیر اینی تو خوابگاه که همه از شهرای دیگن به نظرم دولتی رو برو تازه مستقلم میشی من خودمم میخام شهر دیگه برم

اخه میدونی چیه.... باخودم میگم بلاخره کرمانشاه دولتیه... مدرکش ارزش داره... برای اپلای کردن امتیاز د ...

هیچ ربطی نداره منم میخوام بورسیه بگیرم 

ولی ازاد میخوام بخونم

بورسیه ربطی ب ازاد دولتی نداره در اخر از هر دو باید ازاد سازی مدرک کرد 

از چه نظر بده من خونه عموم کرمانشاه هست کلی تیپ میزنیم دریغ از یه نگاه و متلک اصلا کاری با آدم ندارن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

کرمانشاه مردمان خوبی نداره؟

هرکی گفته یه چیزی رو زیااااادی خورده

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

منم اراکیم  دولتی همدان آوردم نرفتم پیام نور اراک درس میخونم  خیلی بهتره بنظرم

پس قانونی که اگه دولتی نری ۲ سال محرومی رو ورداشتن؟

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔