2777
2789
عنوان

از pdf میشه درس خوند برا کنکور ؟ پول کتاب تست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8381 بازدید | 127 پست

لعنت به نینیسایت.

که میگه نمیشه کمک کرد و واقعا ادم و شکاک میکنه

وگرنه همین الان برات ۵ تومن میزدم بری کتاب بخری گلم

نمیدونم چه کاری از دستمون بر میاد

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ۷۰ تومن میشع بخدا اگ خودم دستم خالی نبود رایگان برات میفرستادم خودمونم وضعمون داغونه فقد این ک ...

عزیزم همینکه داری بهم کتاب میدی من مدیونتم..

۷۰ تومن خوبه ..

خدا برکت بده ب مالت  

دست دوم بگیر همشون حداقل ۲ میلیون میوفتن 

یا تحقیق کن ببین کسی میخواد کتاب هاش اهدا بکنه 

یا با دوستات چند نفر شریک بشین کتاب بخرید با هم استفاده کنید یا پیج های مختلف ببین کلی تخفیف دارن من از یه پیج که تخفیف داشت خریدم به جای ۴ میلیون با ۲/۵ میلیون کارم راه افتاد بعد عزیزم مجبور نیستی همه کتاب ها رو یه جا بخری حداقل ماهی یکی یا دو تا بخر 

با پی دی آف نمیشه درس خوند

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜
لعنت به نینیسایت. که میگه نمیشه کمک کرد و واقعا ادم و شکاک میکنه وگرنه همین الان برات ۵ تومن میزدم ...

میدونم عزیزم حق داری ..الان این تاپیک رو زدم میترسم نی نی یار منو بترکونه فکر کنه منم از اونهام ک گدایی میکنم..

چند تا از دوستان گفتن کتاب هاشونو بهم امانت میدن ..کتاب داشته باشم کافیه ..

تجربی 

عزیزم من کلاس های ریاضی آریان حیدری، عربی فلاح، ادبیات یکتا، زیست حرف آخر، فیزیک یحیوی و .... رو دارم، همه هم کلیپ هستن و جزوه برای هر جلسه در اختیارت قرار میگیره

حاضرم همشون رو باهم 200 بدم بهت

لعنت به نینیسایت.که میگه نمیشه کمک کرد و واقعا ادم و شکاک میکنهوگرنه همین الان برات ۵ تومن میزدم بری ...

منم ۴ماهه از رو پی دی اف میخونم داغون شدم کاش یکی ام ۵تومن میزد برا من میرفتم کتاب میگرفتم

من برای ارشد از pdf استفاده کردم و تونستم نتیجه بسیار خوبی بگیرم. زیاد پشت سیستم میشینم چشمم عادت داره. یه دفتر داشتم و نکات مهم رو دستی مینوشتم. کتابام یه سری دست دوم بودن و یه سری pdf. ببین تو سایت دیوار یا کتاب فروشی دست دوم در شهر سکونتت یا مرکز تبادل کتاب چیزی پیدا میشه؟ اگر منصفانه بود بگیر.خودم از دست دوم فروشیای انقلاب خریدم.