2777
2789
عنوان

از pdf میشه درس خوند برا کنکور ؟ پول کتاب تست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8394 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه پست چقدر میشه عزیزم؟مرسی ازت 

نمیدونم گلم ولی برا یکی دیگه پست کردم حدود ۷۰ ۸۰ میشه

ببین این کتابارو دارم ک بهت بدم

فیزیک دهم میکروچاپ ۹۹

زیست یازدهم خیلی سبزچاپ ۱۴۰۰

زیست دهم خیلی سبز چاپ ۹۹(زیاد عوض نشده)

فیزیک دوازدهم خیلی سبز چاپ ۹۹

ریاضی میکرو یازدهم چاپ ۹۸

شیمی دهم فقد جلد دومش دارم

اگه خواستی بگو گل

آخه  زیاد باشه نمیتونم بدم  منظورم بالای ۱۰۰ تومن  زیر اون رو دارم

من بهت درخواست دوستی دادم. نهایتا تا غروب بهت میگم چه کتاب هایی دارم چون الان خونه نیستم.از دوستامم میپرسم.

https://t.me/c/1976959976/6560

بچه های کنکوری این کانالو داشته باشین من خودم واقعا شروع کردنمو مدیون این کانالم

البته استادی ک راهنمایی میکنن الان کسالت دارن ولی بر میگردن انشالله

حتماااا عضو شین توش

همونم ندارم ..شکممون رو بزور سیر میکنیم 

رشتت چیه؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من بهت درخواست دوستی دادم. نهایتا تا غروب بهت میگم چه کتاب هایی دارم چون الان خونه نیستم.از دوستامم ...

مرسی عزیزم ..درخواست دوستی قبول میکنم محل زندگیم رو میگم بهتون..اعلاناتم شلوغ شده ..خیلی لطف میکنید ب من 

تربی 

اگه انسانی بودی برات میفرستادم🥲

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم