2777
2789
عنوان

حس بارداری

73 بازدید | 4 پست

این ماه دوبار بعد پریود رابطه داشتم با جلوگیری طبیعی اما حالا نزدیک پریودم شکم ام کشیده میشه بالای نافم برای بارداری قبلی هم اینجوری بودم ولی واژنم خشک و ترشح ندارم 

بنظرتون ممکنه باردار باشم یا توهم دارم این ماه هم مریض شدم مسکن و آنتی بیوتیک هم زیاد مصرف داشتم

عزیزم منم تو اقدامم شما هم زیر دلت درد میکنه گاهی انگار ی حس شبیه عفونت

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم تو اقدامم شما هم زیر دلت درد میکنه گاهی انگار ی حس شبیه عفونت

من پهلوم گاهی تیر میکشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من پهلوم گاهی تیر میکشه

نمیدونم دلیلش چیه چرا اینجوری میشیم😕 اسپرم واقعا سمه😂

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺