2777
2789
عنوان

امشب خونه عمم دعوت بودیم

583 بازدید | 27 پست

دخترم با بچه دختر عموم روی تخت داشتن بازی میکردن 

بپر بپر اینا نه ها 

صحبت میکردن ونوه  عمم روهم نگه میداشتن.

بعضی خانوما هم لبه تخت نشسته بودن.

یه دفعه عمم اومد داخل اتاق سر دختر من داد زد بیاین پایین ازتخت 

دخترم هل شد با بچه دختر عموم اومدن پایین طفلیا

من هیچی نگفتم 

ولی بچم ترسید (ده سالشه) آخه کاری نکرده بودن .

گفتم هلیا برید روتخت گفت خالههه نه عممه گفت برید پایین  گفتم پس بیا کنارخودم بشین .

الان با خودم گفتم سال دیگه روضه هاشون نمی‌رم .

اما چجوری بهش بفهمونم که ناراحت شدم از رفتارش؟

خودم تصمیم داشتم برم به مادرجونم بگم به گوشش برسونه

مگه بچه چیکار کرده بود؟وا

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تواین روضه هایادنمیدن چطور صبورو بااخلاق بود

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
نرو حوصله داریا

ببین جای اون همه خانوم سر بچه ها داد زد البته صورتش به طرف دختر من بود .

دخترم خیلی خجالت کشید.

عمم زن معقولیه نمی‌دونم چرا دیوونه شده بود بی جهت بچرو دعوا کرد

تواین روضه هایادنمیدن چطور صبورو بااخلاق بود

خاک تو سرشون با روضشون 

وقتی نتونن مثل آدم رفتار کنند روضشون تو سرشون بخوره. ببین من ازکل خانواده پدریم همین یه عممرو دوست داشتم  دیگه ازش بدم میاد

ببین جای اون همه خانوم سر بچه ها داد زد البته صورتش به طرف دختر من بود . دخترم خیلی خجالت کشید. عم ...

کاری کردی به گوشش برسونن؟ یا دخترت کاری کرده؟

این سَرزمین برام سودی نداشت ولی میزنم براش سَر ، زَمین... . من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم!

بنظرم نباید روی تخت نشست  چون محل خوابشونه با لباس راحت میرن کخ بخوان اونجا    بعد مهمون با لباس بیرونی که کثیف هست میشینه رو تخت   خب اشتباهه دیگه     یا مثلا من دیدم میرن پوشک عوض میکنن رو تخت      اما خب باید محترمانه تر میگفت    نه این که فریاد بزنه 

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )

منم یه بار رفتم روضه همسایه خانمه روضه خون بچه ۶ا داشتن شلوغ میکردن گفت انشالله یه عقرب همین الان بیاد بزنه به زبونتون ،من همون لحظه بلند شدم جلوش مجلسو ترک کردم 

حالم بهم خورد ازش اصلا هم دیگه روضه همسایه نمیرم خودشون هم فهمیدن دیگه دعوت نمیکنن

نه دخترم کاری کرده نه خودم .... نمی‌دونم چرا اینجوری کرد  حالا شاید فردا بهش زنگ بزنم

بزرگش نکن روضه هاشو یکی در میون برو بفهمه

این سَرزمین برام سودی نداشت ولی میزنم براش سَر ، زَمین... . من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم!