2777
2789
عنوان

یه خاطره ترسناک دارم لطفاترسوهاوباردارانیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 35 پست
به راحتی...  من شوهرم ۱۳ساله شبکاره همیشه هم خونم تنها بودم الان یه پسر ۶ساله دارم ترس نداره.&n ...

یاخداااا فک کنم جنهاازشمامیترسن ک زن شجاعی هستی سراغت نمیان سراغ من ترسومیان خخخخخ

به راحتی...  من شوهرم ۱۳ساله شبکاره همیشه هم خونم تنها بودم الان یه پسر ۶ساله دارم ترس نداره.&n ...

پسر من 13 سالشه از بس اینجور چیزا رو دنبال کرد آخرش جذبشون کرد الان حسشون میکنه وقتی تنها میشه  سایه میبینه. بعضی وقتا حتی اسمشو صدا میزنن. چند روزه سوره بقره صوتی میزارم تو خونه ببینم درست میشه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من 13 سالشه از بس اینجور چیزا رو دنبال کرد آخرش جذبشون کرد الان حسشون میکنه وقتی تنها میشه  ...

حاصل تلقینه شدیده... مگه احضار کرده؟ 

و زقاد به چیزی آدم فکر کنه و مدام تکرار کنه تو ناخداگاه مغز اثر میزاره چیزاییکه دیده و شنیده اونم یه بچه ۱۳ساله که قدرت تخیل بالایی هم داره و مدام تو ذهنش تصویر سازی میکنه احتمالا این چیزا تو مغزش ضبط و ثبت میشه مغزم اینجوری پردازش میکنه در آخر این میشه که یه چیزایی میبینه یا میشنوه احتمالا چیز خاصی نیست ۱۳ سال خیلی زوده اصلا در اینموارد حتی چیزی بشنوه دیدن فیلمهای ترسناک،  صحبتهای ترسناک، 

هر چند خودم از ۱۲سالگی فیلم ترسناک میبینم

ولی تا الان که ۴۰ سالمه نه چیزی دیدم،  نه چیزی شنیدم،  نه چیزی حس کردم کلا طرف من نمیان انگار 😂

تونی نی سایت میگن خوب نیس اینه تواتاق خاب باشه اگ هم باشد بایدروشوبپوشی، اون لحظه اینقدروحشتناک میتر ...

اینا همش خرافاته

زیاد به نی نی سایت و حرفهای کاربرهاش مطمئن نباش

یه سریا هنوز به فلج خواب میگن بختک و اصرار دارن که جن یا موجودات فرازمینی یا ماورایی هستن😂🤦🏻‍♀️

هنوزم به آل اعتقاد دارن😑😐

دلیل ترسناک بودن آینه ھا درشب فقط درک شما و پردازش مغز شما هستش.
ذهن انسان میتونه تصاویر ناشناخته رو به صورت شناخته شده بازسازی و ترجمه کنه تا جایی که انسان وقتی اون تصویر رو ببینه انگار از قبل اون رو دیده و میشناسه.
عقل باطنی انسان بطور غیر ارادی و نامحسوس همیشه درحال ذخیره کردن تصاویر مختلفه که ما درطول عمرخودمون اونها رو میبینیم یا از کنار اونا بی توجه عبور میکنیم.
وقتی درسطوح منعکس کننده مثل آینه تصویر ناشناخته ای ببینیم در واقع  از همون تصاویر ذخیره شده در عقل یا ذهن باطنی ما هستش. 

ایستادن انسان بدون حرکت جلوی سطوح منعکس کننده مثل آینه به همراه تمرکز و خیره موندن طولانی مدت به اون و خالی کردن ذهن از هرگونه افکار مزاحم و دل مشغولیها، باعث میشه انسان به حالتی مشابه همون خلسه وارد بشه مانند وقتی که انسان هیپنوتیزم میشه. 
 اگر برای مدت طولانی درنور کم به آینه خیره بشید مغزشما شروع به واکنشھای مختلف میکنه درنتیجه ممکنه ازچھره تغییرشکل یافته و ناموزون خود بترسید.

معمولا آینه ھای خانگی آینه ھای کامل نیستن این آینه ھا انعکاس سبز رنگی را نشان میدھند که به دلیل جذب نور قابل توجھی هستن که روی آنھا میفته.
 آینه ھا نه تنھا نور را منعکس میکنند بلکه صدا رو هم منعکس میکنن.

اکثر خونه ها هم آینه دارن مثلا تو اتاق خواب، اگه نزدیک آینه بخوابید ممکنه متوجه صداھای بلندتر از قسمتھای دیگه خونه بشید و یا اگر شریک شما خر و پف میکنه صدای خروپف منعکس شده بیشتری رو میشنوید. 

☆محققان و دانشمندان هیچگونه مواد معدنی در ترکیب ساختاری و فیزیکی آئینه ها که توجیه کننده داستانهای ماورایی و افسانه ای داستانها باشد پیدا نکردن اما توانستن برخی توجیهات زیر را پیدا کنن:

۱.اولین یافته ی محققان میگوید حرکت انسان و انعکاس تصاویر مختلف درسطوحی مانند آینه ها، از جهات مختلفی تحت تاثیر مجموعه ای از تحریفات و تغییرات قرار میگیرد.

مانند تاثیرات نور و تاریکی روی چشم انسان که باعث میشود چشم یک سری اشکال و تصاویر غیر واقعی را واقعی ببینید.

این یافته میگوید آینه ها ورودیهای ناشناخته بصری هستندیعنی شخص فقط خودش را در آینه نمیبیند بلکه تمام آنچه اطرافش است را نیز در آینه مشاهده میکند.

پس انعکاس مجموعه ی این تصاویر در شیئی مانند آئینه تداخل و تاثیرات نور و تاریکی در آن باعث ایجاد فضایی جهت تغییر درشکل واقعی تصاویرخواهد شد.

۲. یافته ای دیگر این مقوله را به قدرت ذهن انسان ربط میدهد و معتقد است ذهن انسان میتواند تصاویر ناشناخته را به صورت شناخته شده بازسازی و ترجمه بکند تا جایی که انسان وقتی آن تصویر را ببیند انگار از قبل آن را دیده و میشناسد. 

[جهت یاداوری، عقل باطنی انسان بطور غیر ارادی و نامحسوس همیشه درحال ذخیره کردن تصاویر مختلفی ست که ما درطول عمرخود آنها را مشاهده یا از کنار آنها بی توجه عبور میکنیم.

حال هرگاه درسطوح منعکس کننده مانند آئینه تصویر ناشناخته ای ببینیم در واقع برخواسته ازهمان تصاویر ذخیر شده درعقل یا ذهن باطنی ماست]

۳.نظریه ی دیگری که شهرت بیشتری نسبت به سایر نظریه ها دارد میگوید، ایستادن انسان بدون حرکت جلوی سطوح منعکس کننده مانند آئینه به همراه تمرکز و خیره ماندن طولانی مدت به آن و خالی کردن ذهن از هر گونه افکار مزاحم و دل مشغولیها باعث میشود انسان به حالتی مشابه خلسه وارد شود.

۴. بعضی از دانشمندان و محققان دیدن اشباح و تصاویر مختلف در آینه ها توسط بعضی افراد را دلیلی بر بیماری روحی آنها، و اثرات سوء مصرف بعضی از داروها و قرصهای مسکن، آرامبخش یا ضد افسردگی میدانند.

[ چون بعضی از این قرصها شبیه مواد روانگردان عمل میکنند، عوارض جانبی زیادی دارند و باعث ایجاد توهم درفرد خواهند شد.]

حاصل تلقینه شدیده... مگه احضار کرده؟  و زقاد به چیزی آدم فکر کنه و مدام تکرار کنه تو ناخداگاه ...

آره چند بار از تو فضای مجازی کلیپای احضار هم میدید 

میدونم که تلقین نمیکنه علائمش درست عین علائم خواهرمه اونم قبلا جن میدید ولی پیش یه نفر دعا نویس رفت درست شد. تلقین نمیکنه من مطمئنم دروغ هم نمیگه چون تا الان قضیه خواهرمو برای پسرم تعریف نکرده بودم هیچی نمی‌دونست. دقیقا عین خواهرم میبینه حس میکنه حتی صداش میزنن حتی یه بار  تو تاریکی حس کرده دست یکی رو شونشه ولی وقتی نگاه کرده هیچ کسی نبوده