2777
2789

درست دوماه پیش من شب خابیدم بعدحس سنگینی کردم چشاموک بازکردم تواتاق خاب بودم همون شیم شوهرم رفت مسافرت پیش مادرجونش یک شهردیگه هستن، قشنگ سایه بلندسه تادیدم آهسته ازتواتاق خابم رفت توقسمتی ازحال درحال رفتن بود، وای بچها قشنگ سایه یک آدم بودااولش گفتم شاید شوهرمه بودرفتم ببینم کیه 🧐 ک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ک هیچ کس نبوددراهم بسته بودن پس کی بودعین چی ترسیدم ولرزیدم چشاموبستم تادوساعت همش کابوس کابوس وسنگینی بدی داشتم ب وبعدش درقران بازکردم واینه روهم پوشاندم هنوز ک هنوزه میگم کی بود.یکی گفت شایدیکی برات دعاگرفته

وای چه ترسناک دیگه کم کم هوا روشن میشه همین ترس‌ رو از بین میبره

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

شماهابگیداین چی بودواسه شماهاهم اتقاق افتاده؟ اخه مادر شوهر م جادوگره

یعنی دعا نویسه؟ کلیمیه؟

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀