2777
2789

باردارم جفتم قدامی هست،جای بخیه ی سزارین قبلی خیلی درد می‌کنه انگار حالت میسوزه جاش،اگه کسی اینجوری بوده بگه،نگرانم نکنه جای بخیه از داخل باز شده باشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۲

آروم باشین و امشب جوری دراز بکشین ک درد کمتری رو متحمل بشید ولی فردا حتما یا با دکترتون تماس بگیرین یا برید دکتر که معاینه بشید. من تجربه ای ندارم ولی از مادرم پرسیدم براتون مادرم ماما هستن.

آروم باشین و امشب جوری دراز بکشین ک درد کمتری رو متحمل بشید ولی فردا حتما یا با دکترتون تماس بگیرین ...

میشه بپرسی کسی که عفونت ادراری نداره و کلا مشکل عفونت نداره چرا مشکل نگه داشتن ادرار داره ؟

آزمایش ادرار دادم هیچ عفونتی نبوده معاینه هم شدم عفونت ندارم 

البته کلیم سنگ سازه امکان داره به خاطره اون باشه ؟

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

امکانش هست جای بخیه از داخل باز شده باشه؟

نه عزیزم، اگر خدایی نکرده این اتفاق بیوفته یه سری علائم داره اول اینکه روی جای بخیه هاتون قسمتیش متورم و قرمز میشه و خیلی دردناکه و دوم اینکه خونریزی میکنین و اینکه بعضی اوقات تب هم میکنین. اگر این علائم رو ندارین جای نگرانی نیست و احتمالا حرکتی کردین که بهتون فشار اومده. 

میشه بپرسی کسی که عفونت ادراری نداره و کلا مشکل عفونت نداره چرا مشکل نگه داشتن ادرار داره ؟ آزمایش ...

اضافه وزن دارین؟! 

داروی فشار خون استفاده میکنین؟! 

یا داروی آرام بخش؟! 

و اینکه سابقه زایمان طبیعی داشتین؟! 

اضافه وزن دارین؟!  داروی فشار خون استفاده میکنین؟!  یا داروی آرام بخش؟!  و اینکه س ...

۲۴سالمه 

اره حدودا ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم 

چربی خونم دارم ۳۶۰بوده الان نمی‌دونم چند شده آزمایش ندادم هنوز 

زایمان هم انجام ندادم اصلا 

باردار هم نیستم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

۲۴سالمه  اره حدودا ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم  چربی خونم دارم ۳۶۰بوده الان نمی‌دونم چند شده ...

فشار خونتون بالا نیست؟! علائم فشار خون دارین؟! مثل سر درد ناگهانی و قرمز شدن چشم و گزگز شدن بی دلیل دست و پا؟!