2777
2789
عنوان

مادرانی که کودک شش یا هفت ساله دارن

344 بازدید | 35 پست

بچه های شما هم کارتون نگاه میکنند بعد جمله های اون کارتون رو تکرار کنن و برای خودشون بگن بخندن؟

پسرم یک ماهیه عاشق باب اسفنجی شده همش دیالوگ های پاتریک و باب اسفنجی رو مثل خودشون میگه و میخنده گاهی دیگه خسته میشم از بس تکرار میکنه انگار تو عالم خودش داره باهاشون بازی میکنه 

هفت سالش هم هست 

گاهی نگران میشم 

کسی بچش این جوری هست یا اطرافیانش دیده باشه؟

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

نه ولی پسرم کارای رومخی خیلی انجام میده مدام رو مخمه دعواش میکنم 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران؟

خوبی؟؟😑

طبیعیه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
نه ولی پسرم کارای رومخی خیلی انجام میده مدادم رو مخمه دعواش میکنم 

پس فکر کنم هر کدومشون یه جور رو مخ میرن    

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

اینو فهمیدم همه کارای بچه ها دوره داره یه مدت بگذره از سرشون میفته 

ولی خب اعصاب و روان ما بهم میریزه بالاخره باید تحمل کرد تا کم کم یادشون بره 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

بله.دختر من و پسرم هر دو... کارتون بابالنگ دراز رو میبینند، بعد با هم مکالمه می‌کنند . صحنه های رو شبیه سازی می کنند...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

تقلید کردنشون عجیب نیست ..دختر منم از وقتی یانگوم دیده هرچی دامن هست میپوشه تا پف کنه مثل یانگوم و دقیقا عین اونا حرف میزنه میگه امپراطور اومد مثلا یا میگه ملکه تشریف اورد 😅 تا یه حدی عادیه ایراد نداره 

نگاه میکنه ولی خیلی کم و گاها تکرار میکنه ولی مشکلی نیست از نظر من خوشش اومده از کارتون فقط همین

اره انگار خوشش میاد اخه بعضی جمله هایی که میگن و دوست داره رو فقط تکرار میکنه 

غش غش هم خودش میخنده     

پس خیالم راحت باشه ؟گفتم خدای نکرده مشکلی نداشته باشه 

نگران؟ خوبی؟؟😑 طبیعیه

اره بخدا نگران بودم الان میبینم بعضی مادرهامیگن طبیعیه کمی خیالم راحت شد

گفتم یوقت اوتیسمی چیزی نباشه ندونم بهش رسیدگی نکنم بخدا نگران بودم