shagoliiiiiii مدیر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 677 عنوان همشهری های کورد ساکن کرج | مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 49 پست سلام عزیزان من ساکن مهرشهر کرجم خیلی دوست دارم یه همشهری همسن خودم اینجا داشته باشم باهم بجه هامون رو ببریم پارک بیرون اگه اوکی بودیم باهم دوست باشیم بخدا دلم پوسید دیگه گفتم حداقل اینجا بگم شاید یکی مثل خودم همچین شرایطی داشت 1402/06/21 | 01:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shagoliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 677 چرا شهر خودتون زندگی نمیکنی؟ کجایی هستین؟ عزیزم بخاطر شرایط کاری یه مدت اینجا بودم افسردگی گرفتم برگشتم شهرمون خیلی خوب شدم ولی شرایط کاری سخت بود الان دو ساله دوباره برگشتم و هنوز به شهرمون سر نزدم
دایکی_آریو عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1735 آخ همزبون چقدر خوبه بخدا حیف از این عمری که تو غربت و تنهایی رفت منم خیلییییییییییییی همیشه دلم تنگه و حالم گرفتس چ میشه کرد چاره ای نیست مِن کوردِم نَوَهی مَردِم رولَهی کاوَهی آسِنگَرِم ✌️. لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی از ایران..لطفا امضا کنید https://www.karzar.net/visa
دایکی_آریو عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1735 نه .اخه نامزد خواهرم کرده ما فارسیم .مشکلی هم ندارن عاشق همن اون وقت برای یه دوستی ساده مگه خییلی م ... عاشق بودن فرق داره با دوست ساده بودن شما عاشق کسی باشی تفاوت ها برات مهم نیست اما دوستی ساده حوصله سروکله زدن ک نداری یه همسو باید پیدا کنی مِن کوردِم نَوَهی مَردِم رولَهی کاوَهی آسِنگَرِم ✌️. لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی از ایران..لطفا امضا کنید https://www.karzar.net/visa
shagoliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 677 منم خیلییییییییییییی همیشه دلم تنگه و حالم گرفتس چ میشه کرد چاره ای نیست آخیش یکی بود حال منو درک کنه اهل کجایی عزیزم چند سالته
رکسانا7516 عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 5466 عزیزم بخاطر شرایط کاری یه مدت اینجا بودم افسردگی گرفتم برگشتم شهرمون خیلی خوب شدم ولی شر ... پس یعنی دوست داری کرمانشاه زندگی کنی؟؟ منم کرمانشاهیم ولی شهر غریب هستم
دایکی_آریو عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1735 آخیش یکی بود حال منو درک کنه اهل کجایی عزیزم چند سالته سنندج ۲۳ کاش نجات پیدا کنیم🙁 مِن کوردِم نَوَهی مَردِم رولَهی کاوَهی آسِنگَرِم ✌️. لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی از ایران..لطفا امضا کنید https://www.karzar.net/visa
shagoliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 677 معمولا کوردها خیلی سخت با قومیت های دیگه صمیمی میشن چون آداب و رسومشون خیلی متفاوته ولی ترک هارو من ... نه عزیزم بستگی به طرفت داره من اگه گفتم کورد بیشتر بخاطر دلتنگی شهرم بود وگرنه همه ی قومیت ها واسم قابل احترامن
رکسانا7516 عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 5466 نه عزیزم بستگی به طرفت داره من اگه گفتم کورد بیشتر بخاطر دلتنگی شهرم بود وگرنه همه ی قومیت ها واسم ق ... میدونم منم منظورم اکثریت بود نه شما
shagoliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 677 پس یعنی پوست داری کرمانشاه زندگی کنی؟؟ منم کرمانشاهیم ولی شهر غریب هستم من عاشق شهرمم الان دو ساله بخاطر اینکه اگه برم دل نمیکنم برگردم نرفتم خودت کجایی
رکسانا7516 عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 5466 من عاشق شهرمم الان دو ساله بخاطر اینکه اگه برم دل نمیکنم برگردم نرفتم خودت کجایی ارومیه من از وقتی چشم باز کردم هیچوقت شهر خودم زندگی نکردم برای همین خیلی اونجارو دوست دارم
shagoliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 677 سنندج ۲۳ کاش نجات پیدا کنیم🙁 مجردی؟ اخ من عاشق سسندجم عاشق اینم با لباس محلی تو شهر بگردم حیف کرمانشاه زیاد اینجوری نبود ولی هر وقت میرفتم جوانرود میپوشیدم کیفشو میبردم
گلدون1375 عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 9263 ۳۰ منم مهر شهرم ۳۰ سالمه اما کورد نیستم منم تنهام غریبم بچه ام دارم فاز چندی؟
shagoliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 677 ارومیه من از وقتی چشم باز کردم هیچوقت شهر خودم زندگی نکردم برای همین خیلی اونجارو دوست دارم خوشبحالت همون ارومیه به دنیا اومدی خاطره ای از شهرت نداری که دلتنگش بشی دتنگی ادمو خفه میکنه
دایکی_آریو عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1735 مجردی؟ اخ من عاشق سسندجم عاشق اینم با لباس محلی تو شهر بگردم حیف کرمانشاه زیاد اینجوری نبود ولی هر ... نه متاهلم بخاطر کار شوهرم تهرانمچن روزه اومدم سنندج حالم خیلی خوبهاره واقعا بعد من دوستای فارسم همه لباس کوردیامو بردن😂😂 مِن کوردِم نَوَهی مَردِم رولَهی کاوَهی آسِنگَرِم ✌️. لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی از ایران..لطفا امضا کنید https://www.karzar.net/visa