2777
2789
عنوان

همشهری های کورد ساکن کرج

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 49 پست
کم کم شرایط گول زدن رو محیا کن بگیر من ببرم کرمانشاه بپوشم آخ کجا بودی من باید زودتر تو رو پیدا میکر ...

کلی پارچه دارم مامانم مرتب میگیره که داشته باشم نکنه عروسی دعوت بشیم ولی ندوختم دیگه زوقی برام نمونده🥺

شما بچه داری؟

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
کلی پارچه دارم مامانم مرتب میگیره که داشته باشم نکنه عروسی دعوت بشیم ولی ندوختم دیگه زوقی برام نموند ...

آخی خوشبحالت هم واسه مادرت هم سنندجی بودنت واقعا عروسی کم شده مام که غریبیم به سختی میریم یا اصلا شرایط نمیشه بریم ولی انصافا عروسی سنندج چیز دیگه س دوستدارم یه بار تو مراسم جشن نوروز شون باشم همه کوردی میپوشن میرقصن اره عزیزم یهه دختر دارم دوسال و نیمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.