2777
2789

خواهرم برای این شوهرش میمیره،انگار آسمون سوراخ شده شوهرش افتاده پایین،شوهرشم بیکار،معتاد،دستِ بزن دار،بی عصاب و مرغش یه پا داره و ببخشید گشاده.

ینی تا شغلی که میخاد براش جور نشه حتی شده چن سال کار نمیکنه خواهر و خاهرزاده هم همیشه حسرت همه چی تو دلشون مونده.خاهرمم اصلا راضی به طلاق نمیشه.

بعد هممون از پدرم گرفته تا خواهر برادرام همیشه بهش کمک کردیم از لحاظ پول.حتی پول قسط پرایدشو پدرم داره میده و خودش در به در دنبال نگهبانیه که کار نکنه فقط نگهبانی بده

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم جور برادرم و زن بچش ميكشم اعصاب نمونده برام خرجشون بالاست و عرضه هيچ كاري هم نداره زن و بچش… وقتي وضعشون خوب بود همه رو تاراج كردن 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
مگه نمیگی میخابه چطور نگهبانی میده ؟

توخواب نگهبانی میده

❌️لایک نکن ❌️ - امیدوارم اعضای بتص زودتر ازدواج کنن                                      نصف کصخلای مملکت خودکشی میکنن راحت میشیم🗿🤝

بعد همین شوهر خواهرِ عوضی خودش از خواهر برادداش قرض نمیگیره همیشه ی خدا خواهرمو میندازه جلو به ما رو بزنه برای پول تعمیر ماشین،برای خدج زندگیش،برای قسطای عقب افتاده اش و و و

همه هم توی رودربایستی و دلشون میسوزه بهش پول دادن.

این سری به من گفته بهم پول بده،(هردفعه به همه میگه قرض بدین بهتون میدمش هنوزم هزارتومنی به کسی پس نداده ما پول بدیم رفته حساب میشه)

حالا از یه طرف دلم براش میسوزه از یه طرف نمیتونم ببینم شوهرِ نره خرش بخابه زیر باد کولر من پولِ زحمت کشیده ی شوهرمو برم دو دستی بدم اینا

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بعد خواهرم هروقت پول میخان مث مظلوما بهمون رو میندازه دل آدم کباب میشه

بعد فقط کافیه بگیم شوهرت کار نمیکنه یا شوهرت علافه فلانه،پامیشه قهر میکنه دوتا حرفم بارمون میکنه و میره

ینی ما حتی جرات نداریم به شوهرِ عتیقه اش چیزی بگیم حداقل دلمون خالی شه

کمکهای شما شاید از سر دلسوزی و عشق بوده ولی خیلی اشتباهه چون نمیذاره با واقعیت زندگیش روبرو شه! اگه واقعا خیرخواهشید دست از کمک کردن بردارید، فشار برای همچین آدمایی تنها راه نجاته! منم اگه جای خواهرت بودم همین شرایطو حفظ میکردم که کوچکترین سختی نکشم!