تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم با فامیل و در و همسایه ها
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دلکم یعنی دل من اولی: من ایژم ولی تو باور ناکه ی دومی :باش بسه ایتر
وای قربونت برم من
میشه اینم واسم به کوردی بگی دورت بگردم من
بعدشم مگه ترکا نمیتونن کورد باشن؟ هیچ چیز غیر ممکن نیس
تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم با فامیل و در و همسایه ها
مگه تورکا نمیتونن کورو باشن؟ هیچ چیز غیر ممکن نیستش
دیگه حرفی ندارم من
به کوردی گفتم معنیش یعنی زنده باد ـ نمیدونم ـ آبجی هم نیستم 😐
اها بابا جان میگم ک شما کوردی الان؟