2777
2789
عنوان

کوردا به دادم برسیدددد

135 بازدید | 10 پست

دلکوم یعنی چی 

و اینکه میشه اینارو به کوردی بگین بهم :

من میگم ولی تو باور نمیکنی 

خوب دیگه بسه

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
دلکم یعنی دل من اولی: من ایژم ولی تو باور ناکه ی  دومی :باش بسه ایتر

هربژی 

اگر قرار بود همه رو ببخشم آدم نمیشدم خدا میشدم . کینه ای نیستم اما آلزایمر هم ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلکم یعنی دل من اولی: من ایژم ولی تو باور ناکه ی  دومی :باش بسه ایتر

وای قربونت برم من 

میشه اینم واسم به کوردی بگی دورت بگردم من

بعدشم مگه ترکا نمیتونن کورد باشن؟ هیچ چیز غیر ممکن نیس 

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
هربژی 

میشه اینو واسم به کوردی بگی ابجی

مگه تورکا نمیتونن کورو باشن؟ هیچ چیز غیر ممکن نیستش

دیگه حرفی ندارم من

میشه اینو واسم به کوردی بگی ابجی مگه تورکا نمیتونن کورو باشن؟ هیچ چیز غیر ممکن نیستش دیگه حرفی ندا ...

به کوردی گفتم معنیش یعنی زنده باد ـ نمیدونم ـ آبجی هم نیستم 😐

اگر قرار بود همه رو ببخشم آدم نمیشدم خدا میشدم . کینه ای نیستم اما آلزایمر هم ندارم 
به کوردی گفتم معنیش یعنی زنده باد ـ نمیدونم ـ آبجی هم نیستم 😐

اها بابا جان میگم ک شما کوردی الان؟

میشه اینو واسم به کوردی بگی ابجی مگه تورکا نمیتونن کورو باشن؟ هیچ چیز غیر ممکن نیستش دیگه حرفی ندا ...

من کوردم ولی کرمانجم معلوم نیس طرف شما چه کوردیه اخه چون کورد زبان های متفاوتی داریم من من کوردم ولی کرمانجی هستن و زبان سورانی بلد نیستم

وای قربونت برم من  میشه اینم واسم به کوردی بگی دورت بگردم من بعدشم مگه ترکا نمیتونن کورد باشن ...

الان اینو من ب زبون خودم معنی میکنم

چما مگر ترکا نکارن ببن کورد؟ تیشکی غیرممکن نینه از داحا تیشکی نابژم