2777
2789
عنوان

خیانت

639 بازدید | 37 پست

بچه ها الان فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده پیاماشو دیدم پاک نکرده بود حالم بد منو دخترم فقط گریه میکردیم و نفرینش میکردیم بحث بدی هم داشتیم تروخدا آرومم کنید 

اگه تو آروم باشی دخترت هم آروم میشه مردا هرکار بکنن تهش زن و بچشونو دوس  دارند با دعوا و بحث فقط اوضاع بدتر میشه باید به خودت برسی و با مهربونی و ارامش شوهرتو جذب کنی اون زنه که شوهرت پیام داده هم جنس ما هست چیز خاصی و بیشتر از تو ندارد. فقط تو اگه بیشتر جستجو کنی بیشتر دعوا کنی شوهرت راه مخفی کاری را بیشتر یاد مبگیره . در آخر بگم مردا ارزش این رو ندارن که ما بخوایم روح و روانمونو بخاطر اونا بهم بریزیم

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
اگه تو آروم باشی دخترت هم آروم میشه مردا هرکار بکنن تهش زن و بچشونو دوس  دارند با دعوا و بحث فق ...

به خدا حالم خراب نمیتونم تحمل کنم بهش گفتم اون ج ن ده اگه مو رنگ داره آرایش داره ووووو پس منم همین میشم خدا خیر نبینه زنای هرزه رو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=309764444]به خدا حالم خراب نمیتونم تحمل کنم بهش گفتم اون ج ن ده اگه مو رنگ داره آرایش داره ووووو پس منم همین م ...[/QUOTEآره گلم برو خیلی به خودت برس آهنک بزار با دختر ت برقص وقتی شوهرت تو خونه هست جلوش برقص لباسای خوشگل بپوش. اگه زندگیتو دوس داری چشم و گوشش و پر کن. نزار چیزای جدید تو جامعه ببینه بگه اینا رو زن خودم انجام میده 

بهش گفتم آبروتو میبرم محل کار میگه نمیرم اصلا استعفا میدم بهش گفتم آره تو دربیای کارت کجاست کجامیخوای بری سر کار منو دخترم اذیت بشیم بعد اون ج ن ده خانم سرکار باشه

گفتم فقط بگو چرا چرا درحقم خیانت کردی رابطه زناشویی سرجاش غذات به راهه لباسات شسته اتو کشیده دیگه چی ...

مردا اینا رو نمیخان. مردا فقط تنوع طلب هستن. وقتی ما حتی تو زابطه تکراری باشیم اونا سمت شخص دیگه جذب میشن. تو بایدتو رابطه هات خیلی به روز باشی. ببخشید اینو میگم منم به خدا زخم خورده هستم ولی دیگه میدونم باید چکار کنم

بهش گفتم آبروتو میبرم محل کار میگه نمیرم اصلا استعفا میدم بهش گفتم آره تو دربیای کارت کجاست کجامیخوا ...

اصلا خاهشا تهدیدش نکن به خدا نزار بدتر میشع

مردا اینا رو نمیخان. مردا فقط تنوع طلب هستن. وقتی ما حتی تو زابطه تکراری باشیم اونا سمت شخص دیگه جذب ...

میدونم گلم درست میگی حتی بهش گفتم باشه منم میشم یکی مثل اون هرزه ها اونوقت بینم باز چه میکنی

باشه چشم چون خیلی اذیت بودم و گریه میکردم تهدید کردم

میدونم حق داری سخته حس خیلی بدیه. ولی اگه میشه خودتو نباز و اصلا طوری دیگه رفنار کن که انگار هیچی نشده یعنی اصلا خیانت تو برام مهم نبوده طوری رفتار کن بفهمه تو خودتو بیشتر از اون دوس داری بفهمه که برای خودت و اعصابت ارزش قائلی. ولی فقط یه کلمه بهش بگو زن و شوهر باید به هم وفادار باشند بهش بگو اگه من کم و کاستی دارم بهم بگو برات انجام بدم فقط خیانت نکن.‌چون من خودمو و دخترمو و زندگیمو دوس دارم و نمیخام بخاطر این رفتارای مسخره زندگیمون از هم بپاشه.