2777
2789

بچه ها من دندونام کامپوزیت اللن ۲سالی هستش خیلی ام راضی هستم شب قبل خواب مسواک میزنم ولی ظهر بعد ناهار شب بعد شام مسواک نمیزنم دیگه امروزم کلی وایسادم فذا درست کردم خونرو تمبر کردم چایی ریختم ۵دقیقه بشینم پیش شوهرم یهو برگشت گفت مسواک نمیرنی چرا لای دندونات غدا مونده منم گفنم خب منطقیه چون تازه شام خوردیم قبل خواب مسواک میزنم گفت نه حواسم هست مسواکم می‌زنی زود می‌زنی تموم میشه میره 

منم خیلی ناراحت شدم چون واقعا خودشم همین ،من هیچ وقت ندیدم نخ دندون بزن یا ۵ دقیقه مسواک بزنه منم دقیقا مثل ادم های معمولی مسواک میزنم خیلی بهم بر خورد اینحوری بهم گفت 

اوقتایی ام که کامپوزیت دارن میدونن دندون کلا بعد مدت ها زنگ میگیره ،منم الان پول پولیش دندون ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان