2821
2789
عنوان

خونه یا جهیزیه ‌.‌..🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 26 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ،پول ساختش هم ماشنشو میفروشه هم تو شهر دیگه زمین داره میفروشه و مامان من هم خونه خودشو میفروشه ه ...

اصلا ربطی نداره به مامانت عریزم که خونشونو بفروشن,,, بزار همسرت از حالا رو پا خودش باشه پرتوقعشم نکن درضمن که مادرت پیر شدن پول نیاز دارن بزار زمین باشه واسه خود مامانت ,, 

اصلا ربطی نداره به مامانت عریزم که خونشونو بفروشن,,, بزار همسرت از حالا رو پا خودش باشه پرتوقعشم نکن ...

اخه مامانم جز من کسی رو نداره من با مامانم باهم میمونیم و این خواسته خودشه ما مجبورش نکردیم 😅

جهیزیه گردن شماست خونه گردن همسرت  الکی گول نخور  فردا تقی به توقی بخوره هی سرکوفتت میزن ...

کسی که ببخشید به خاطر دو تیکه وسایل بخواد سر کوفت بزنه و کمک و همراهی همسرش رو نبینه باید خیلی مشکل داشته باشه

اصلا ربطی نداره به مامانت عریزم که خونشونو بفروشن,,, بزار همسرت از حالا رو پا خودش باشه پرتوقعشم نکن ...

و در ضمن مامانم خونشو میفروشه صاحب یه خونه دیگه میشه اونم به نام خودش میزنیم

کسی که ببخشید به خاطر دو تیکه وسایل بخواد سر کوفت بزنه و کمک و همراهی همسرش رو نبینه باید خیلی مشکل ...

دیگه اکثرا همینن 

تو بطن زندگی که بری بهت ثابت میشه خیلیا این مدلین 

فقط چندین نفر میتونن نباشن این مدلی که خیلی کمه و آدم باید خیلی خوش شانس باشه که گیر بیاره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
وای توروخدا نکن با خودت  بزار هرکسی وظیفه خودشو انجام بده اولن با این پول زمین نمیدن  د ...

خب عزیزم  مگه تو این اوضاع بد اقتصادی یه جوون میتونه خودش به تنهایی خونه میلیاردی بخره و اون همسر منه قراره من تو اون خونه زندگی کنم باهم درستش میکنیم 

خب عزیزم  مگه تو این اوضاع بد اقتصادی یه جوون میتونه خودش به تنهایی خونه میلیاردی بخره و اون هم ...

دیگه 

البته بازم خودت میدونی 

ان شاالله خوشبخت بشی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨