2821
2789
عنوان

خونه یا جهیزیه ‌.‌..🤪

251 بازدید | 26 پست

سلام من عقدم الان شوهرمم خونه نداره وضع مالی هر دومون هم زیاد خوب نیست  وام ازدواج هر دومون هم ۲۲۰ میلیونه باهم میشه ۴۴۰ میلیون منو شوهرم تصمیم گرفتیم این پول رو بدیم زمین بخریم و واسه خودمون خونمونو بسازیم من میگم خونه ندارم جهیزیه رو چیکار دارم 😊از طرفی هم جهیزیه هم خیلی مهمه حالا من موندم چیکار کنم لطفا نظرتونو بگید ❤

اگه زمین بخرین اینقدر هزینه بنایی زیاده که توش میمونین 

ماهم زمین خریدیم ب این نیت ولی پولمون نرسید ب بنایی

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ساخت خونه نقلی جمع و جور با وسایل ضروری  

وسایل رو میشه کم کم جور کرد اما تو این اوضاع خونه دار شدن سخته 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

جهیزیه گردن شماست خونه گردن همسرت 

الکی گول نخور 

فردا تقی به توقی بخوره هی سرکوفتت میزنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اره تو شهر ما ۱۵۰ متر زمین با همین قیمت پرسیدیم توی وسطای شهر 

جدی, حتما بخرین ولی پول ساختش خیلی زیاد میشه,, بهر حال خرید زمینو خونه بهترین گزینس فقط یادت باشه باید سه دنگ زمینو به نامت کنه چون شمام پول گذوشتی

اگه زمین بخرین اینقدر هزینه بنایی زیاده که توش میمونین  ماهم زمین خریدیم ب این نیت ولی پولمون ...

اره ولی مامان من خونشو میفروشه هزینه ساختشو میده شوهرم خودش ماشینشو میفروشه زمین داره میفروشه ❤

خب من میخام تو اون خونه زندگی کنم دیگه خونه نباشه خودمم فشار میکشم 

وای توروخدا نکن با خودت 

بزار هرکسی وظیفه خودشو انجام بده

اولن با این پول زمین نمیدن 

دومن بدن خرج بنایی بالاس 

سوما فردا پس فردا همین جهیزیه میشه اهرم فشار تو هر دعوایی 

از من گفتن بود 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
جدی, حتما بخرین ولی پول ساختش خیلی زیاد میشه,, بهر حال خرید زمینو خونه بهترین گزینس فقط یادت باشه با ...

اره ،پول ساختش هم ماشنشو میفروشه هم تو شهر دیگه زمین داره میفروشه و مامان من هم خونه خودشو میفروشه هزینه ساختشو بده قبلا حرف زدیم گفته که خونه رو به نام من میزنه🙂

ساخت خونه نقلی جمع و جور با وسایل ضروری   وسایل رو میشه کم کم جور کرد اما تو این اوضاع خو ...

اره ایشالله هرکی مثل ما جوونه تازه ازدواح کرده صاحب خونه بشن ماهم همچنین🥺🥰و مستاجرا هم همچنین🤭