2777
2789
عنوان

لیزرر

250 بازدید | 30 پست

سلام خانوما من میخواستم برم لیزر الکس دایود

ولی الان باز  دستگاه لیزر تیتانیوم پلاس وینکون2023 روبرو شدم 

من پوستم سفیده ولی موهام ضخیمه

بین این دوتا کدوم بهتره؟

آقا نگین کندلا چون خیلی درد داره و نمیتونم تحمل کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  دو جلسس با دستگاه تیتانیوم ۲۰۲۳ میرم خیلی خوبه ازهمون جلسه اول بشتر موهام ریزش داشتن

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

میشه بگید پوستتون چه رنگیه و موهاتون چطوری بوده

من پوستم سفیده و موهای ضخیم مشکی

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

من پوستم سفیده و موهای ضخیم مشکی

منم مثل شمام...الان موندم کدوم رو برم. یکی میگه دایود خوبه یکی میگه دایود برا سبزه هاست یکی میگه تیتانیوم چرته و برگشت داره یکی میگه عالیه😭

منم امروز خیلی با خودم کلنجار رفتم.دوجا هم زنگ زدم پرسیدم و نوبت گرفتم.بعد از کلی گشت وگذار تو همین نی نی سایت ب این نتیجه رسیدم ک بهتره همون اپیلاسیون روادامه بدم...چون مثیکه لیزر بگیر نگیر داره و ممکنه رو یکی نتیجه بده اما برای شما نه.....آقا من رفتم موم داغ کنم،اپیلاسیون کنم

منم امروز خیلی با خودم کلنجار رفتم.دوجا هم زنگ زدم پرسیدم و نوبت گرفتم.بعد از کلی گشت وگذار تو همین ...

من هیچوقت اپیلاسیون نکردم ..کل زندگیم ژیلت زدم الان دارم میشه حاج آقا 😒🤣

منم مثل شمام...الان موندم کدوم رو برم. یکی میگه دایود خوبه یکی میگه دایود برا سبزه هاست یکی میگه تیت ...

نه عزیزمم کی میگه دستگاه تیتانیوم همون دایوده دستگاه تیتانیوم با سه طول موج الکس دایود و اندیاگ

خاله من قبلا ۸ جلسه دایود رفت که اصلا نتیجه نداد الان با دستگاه تیتانیوم تو همین دو جلسه خیلی از موهاش ریزش داشت بنظر من اول دستگاه کندلا خوبه بعدش تیتانیوم