2777
2789
عنوان

لیزرر

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 30 پست
نه عزیزمم کی میگه دستگاه تیتانیوم همون دایوده دستگاه تیتانیوم با سه طول موج الکس دایود و اندیاگ خال ...

تو شهر ما دایود حتی گرونتر از تیتانیومی🥲 تاپیک قبلیم رو هم اگ ببینی همه از دایود تعریف کردن  من موندم باز چ غلطی بکنم 

من هیچوقت اپیلاسیون نکردم ..کل زندگیم ژیلت زدم الان دارم میشه حاج آقا 😒🤣

ژیلت ک خیلی بده...من بعدش ب شدت خارش میگیرم و خیلی زود هم درمیاد.تا قبل کرونا همیشه میرفتم آرایشگاه برای اپیلاسیون اما تو کرونا یاد گرفتم خودم انجام بدم...هم تمیزتره هم ب صرفه است.والا زور داره کم کم ۸ جلسه بری لیزر آخرم نتیجه نگیری....دستگاه‌ها هم معلوم نیست چیه،یکی تعریف میکنه یکی نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژیلت ک خیلی بده...من بعدش ب شدت خارش میگیرم و خیلی زود هم درمیاد.تا قبل کرونا همیشه میرفتم آرایشگاه ...

همین دیگ 🥲🤣 ولی من پوستم ب شدت نازکه ی بار پام رو زدم پوستش کنده شد

همین دیگ 🥲🤣 ولی من پوستم ب شدت نازکه ی بار پام رو زدم پوستش کنده شد

خب ببین قلق داره.من فقط بیکینی رو انجام میدم چون موهاش ضخیمه خیلی حال میده..وقتیکه رو پد نگاه میکنی انگار از ریشه مو رو کنده ...من دفعه اول ک خودم انداختم،بیکینی ام سیاه و کبود شد،حتی لبه هاش خونریزی کرد دفعات بعدی دیگه دستم راه افتاد...  

خب ببین قلق داره.من فقط بیکینی رو انجام میدم چون موهاش ضخیمه خیلی حال میده..وقتیکه رو پد نگاه میکنی ...

😂😂😂...خوش ب حالت اقاا ‌....اسم کاربریش چقدر باحاله 🤣

من امروز ی جا زنگ زدم فقط بیکینی رو گفت ۱۶۰یکی گفت ۱۲۰.یکی گفت ۲۶۰.یکی گفت ۳۰۰.البته دستگاه‌ها متفاوت بود.نمیدونم چکار کنم.باز شما اگه ب نتیجه ای رسیدی و نتیجه رو دیدی ب منم خبر بده لطفا....

تو شهر ما دایود حتی گرونتر از تیتانیومی🥲 تاپیک قبلیم رو هم اگ ببینی همه از دایود تعریف کردن  م ...

تاجای که من میدونم دایود برای پوست شما خوب نیست دایود برای پوست های تیره خوبه

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

قیمت بیکینی با این دستگاه چنده؟شما تهرانی؟ ب من گفت ۱۲۰

بله عزیزم تهران من فولبادی میرم ۴۵۰

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

میشه بگی کجا میری؟ من برای فردا وقت گرفتم.گفت ۱۲۰.انصافا راضی هستی؟فقط بیکینی رو میخام

یه کلینیک نزدیک خونه خالم اینا هستش سمت امیر اباد عزیزم اره من راضیم