2777
2789
عنوان

اسم دختری که به یلدا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از همه عزیزان که نظر دادین  خودم از یکتا و دنیا خوشم اومد و البته نوا هم دوست داشتم ❤️❤️ ...

عزیم من گفتم یه بنده خدایی اسم یکی از سه تا دختراشو دنیا گذاشته بود ولی به نظرم اسم با معنی ای نمیاد ،چون دنیا به معنی پست تر و پایین تره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیم من گفتم یه بنده خدایی اسم یکی از سه تا دختراشو دنیا گذاشته بود ولی به نظرم اسم با معنی ای نمیاد ...

اع نمیدونستم من چون دیدم تو قران هم اومده خوشم اومد ربنا آتنا فی دنیا حسنه از اون لحاظ گفتم 

اع نمیدونستم من چون دیدم تو قران هم اومده خوشم اومد ربنا آتنا فی دنیا حسنه از اون لحاظ گفتم 

عزیزم تو قران کلمه مغضوب هم اومده کافرون هم اومده یعنی هر کلمه ک تو متن قران اومده باشه اسمه؟! انتخاب اسم دنیا برای این جهانی ک ما توش زندگی میکنیم هم ب لحاظ معنای تحلیلی اونه در واقع دنیا تغییر یافته کلمه ادنی یا همون دنیای دنی ک میگن یعنی جهانی ک پست تر و پایین تر از جهان بعدی( جهان اخرت و جاویدان)هستش

اره عزیزم ولی بالاخره معنی خاص خودشم داره،دنیا از دنی میاد به معنای پست بر خلاف عقبا که یعنی بالاتر

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇