اوپرا جان عزیزم میتونی به منم چنتا اسم دخترونه پیشنهاد بدین؟
سلام قشنگم
میدونی که من اسمهای خاص میپسندم
پس شاید پسندت نشه
نوا
نور قرانیه
نیل
حریر که قرانیه
بهشت
ماهنی یعنی نوای عاشقانه ترکی
سلوی
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام قشنگم میدونی که من اسمهای خاص میپسندم پس شاید پسندت نشه نوا نور قرانیه ن ...
سلام از منه مهربان اتفاقا خودمم خاص پسندم مهربان،راست اصلا از اسمای امروزی که اکثرا مابه هم هستن خوشم نمیاد یاد خانمای عمل کرده میفتم که همشون یه جورایی شبیهن و هویت منحصری ندارن،خودمم یه سری انتخابا دارم ولی ماه اخرم و واقعا درمونده شدم ،از پیشنهادای خیلی قشنگتون ممنونم.امشب همینطوری حافظو باز کردم یه غزلی اومد که شونصدتا اسم دختر توش بود،گفتم اینم شانس مایه😄شیرین،نگار،لاله،ساقی،مهتاب،زیور،دلبر، و همینطور با اغماض دلفروز،گلعذار و عشرت😄🥴🥴
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
سلام از منه مهربان اتفاقا خودمم خاص پسندم مهربان،راست اصلا از اسمای امروزی که اکثرا مابه هم هستن خوش ...
آخ گفتی
مثلا شیرین
اخه این اسم کهنه میشه؟ حلاوت محضه
الان یه مامان گومبولی هستی پس
لطفا وقتی دخمل به دنیا اومد بگو نام نازک دلفریبش چیه
میدونم اسم زیبایی قراره براش پیدا کنی
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
آخ گفتی مثلا شیرین اخه این اسم کهنه میشه؟ حلاوت محضه الان یه مامان گومبولی هستی ...
😄اره عزیزم یه مامان اولیم که هنوز نمیدونم قراره مامان خوبی باشم یا نه،منم عاشق اسم شیرینم، و لیلی و اسمای تو این سبک،چشم عزیزم امیدوارم بالاخره یه اسم خوب بتونم انتخاب کنم و حتما ان شاالله بهتون میگم❤️😍
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇