2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

154 بازدید | 18 پست

خانمای عزیز یه خواب دیدم دیشب با اذان صبح بود بیدارشدم قبلش خواب دیدم که توی خونه نشسته بودم (خواستگاری هم که توی واقعیت رد کردم به خطر پیشنهاد محرمیت و اینکه برم یواشکی توی خونش،اونم بود)بعد یه قرآن با جلد صورتی دستم بود داشتم می خوندم خواهرم از پشت اپن آشپزخونه عکس یکی از فامیل های دورمون رانشونم میداد که ببین چقدر قشنگه گوشی را گرفتم دستم تا عکس راببینم و قرآن یه کم توی دستم به سمت پایین بود که خواستگاری که جریانش را توی پرانتز گفتم، بهم گفت سر قران را به سمت پایین نبر منم با لبخند دادمش قرآن را به خواهرم تا عکس را ببینم و قرآن را بگیرم که از خواب بیدار شدم

تعبیرش چیه لطفا برام بگید ممنونم براتون آیه الکرسی می خونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگارت  گفت محرم بشید ؟؟  یا اینک گفته بود بدون اینک محرم شیید بری خونشون؟؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

من يه خواب بد ديدم داره تعبير ميشه يعني دو روزه خوابو خوراك ندارم 

خدا لعنت كنه باعثو بانيشو

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
میدونی تعبیرش چیه بهم بگی عزیزم 

میگن خواب و هر جور دلت میخواد تعبیر کنی همون میشه هر تعبیری مد نظرته خودت تعبیر کن

من نمی‌دونم

ولی ی نفر و میشناسم تعبیر خواب بلده تو تلگرام 

اتفاقا حاج آقاس و سال هاست گفت تو تعبیر خواب کار کرده

میخوای آیدیش و بدمت؟

یا بزن تو گوگل عنوان مهمش میاره برات

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹
من يه خواب بد ديدم داره تعبير ميشه يعني دو روزه خوابو خوراك ندارم  خدا لعنت كنه باعثو بانيشو

چ‌ خوابی دیدی!؟

انشالله ک خیره

بد ب دلت راه نده

مثبت تعبیر کن

ک مثبت و خیر تعبیر بشع

صدقه هم بدین و زیاد صلوات بفرسین

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹
چ‌ خوابی دیدی!؟ انشالله ک خیره بد ب دلت راه نده مثبت تعبیر کن ک مثبت و خیر تعبیر بشع صدقه هم بد ...

یکی بهم گفت قرآن تعبیرش عقد و نکاح هست ولی این آقا توی خوابم را نمی دونم خانمی که برام گفت قرآن عقد ونکاح هست گفت این آقا دوباره برمیگرده سمتت