2777
2789

من یه استاد دارم 

رفتارش خیلی یه جوریه 

نمیتونم تشخیص بدم دوستم داره یا نه باهام خوبه چون اخلاقم خوبه 

دارم دیوونه میشم 

جدیدا بخاطر رفتارش ازش خوسم اومده 

باهامم بد نمیشه که این حسم بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید طرف مدلش اینه لاس میزنه با همه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
توهمات کم تر کن خودش نشون میده 

یعنی چجور؟؟ 

اخه حس میکنم فکر میکنه با کسی ام 

قبلا با کسی بودم 

همکلاسیم بود 

فکر کنم از طرف یه استاد دیگم که میدونست ، بهش گفته باسه 

عزیزم ممکنه اصلا اون برحسب وظیفش این رفتارو باتموم شاگرداش داشته باشه اون وقت به همشون حس داره یعنی؟؟؟

هرکی که باهامون خوب رفتار کنه قرار نمیشه که دوستمون داشته باشه شاید برحسب وظیفشه

شاید طرف مدلش اینه لاس میزنه با همه

نه اصلا 

برای همین میگم 

الان سرخود برام کر جور کرد 

برای هیج کس نکرد 

جواب پیامامو سریع تو دو سه دقیقه میده 

بقیه رو حتی شده یه روز طول میده و ... 

نه اصلا  برای همین میگم  الان سرخود برام کر جور کرد  برای هیج کس نکرد  جواب ...

مثه بچه ها فکر نکن

کسی بخوادت میگه

دیگه رویا پردازی به ضرر خودته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
یعنی چجور؟؟  اخه حس میکنم فکر میکنه با کسی ام  قبلا با کسی بودم  همکلاسیم بود  ...

ببین کلا عادی باش توهم نزن وای این دوستم داره وای فهمیده قبلا با کسی بودم وای چه عادی عین شاگردهای دیگه .بعدم با کسی دیگه ای قبلا بودی که بودی نوش جونت ب اون اصلا ابدا ربطی ندارد .

همه چی خوب میشه تلاش کن