2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من .خیلی خیلی سخته.یعنی خیلی ها.مخصوصا با یه بچه.من توی شهر خودمون خیلی اجتماعی بودم دوستای زیادی داشتم خانوادهام.خواهر برادرام.کار میکردم خیلی خوش میگذشت روحیه ی بالایی داشتم.اما الان پنج ساله اومدم غربت انگار اون آدم سابق نیستم.از صب تا شب خونه بخدا حتی وقت و حوصله ی یه آرایشگاه رو هم ندارم.آخه تنهایی هیچی نمیچسبه.شوهرمم و منیم فقط 

اوایل ازدواجم باز بهتر بود تحملم بیشتر بود ولی مث اینکه برعکسه هر سال که بیشتر می گذره بیشتر دلتنگ م ...

منم اینجوریم اوایل بهتر بودم.بعد بچه دار شدن بیشتر حس میکنه آدم.بچه تنها می مونه کسی رو نداره جایی رو نداره.حتی کسی نیست که یه ساعت بچه رو نگهداره و تو بری کارای شخصیتو بکنی.واقعا سخته واقعا.

منم اینجوریم اوایل بهتر بودم.بعد بچه دار شدن بیشتر حس میکنه آدم.بچه تنها می مونه کسی رو نداره جایی ر ...

دقیقا!بعضی وقتا دلم میخواد برم بیرون با خواهرام،خرید برم،غذای دستپخت مامانمو بخورم،با خانواده ام حرف بزنم، حضورشونو حس کنم ولی...همیشه انگار یه بخشی از وجودم‌خالیه

من .خیلی خیلی سخته.یعنی خیلی ها.مخصوصا با یه بچه.من توی شهر خودمون خیلی اجتماعی بودم دوستای زیادی دا ...

منم مثل شمام ، از وقتی اومدم اینجا حوصله ی هیچکاریو ندارم 

خدایا شکرت که پسرمو دارم ❤️