2777
2789

سلام بچه‌ها. من موهام فره ولی وز هم زیاد داره خیلی آسیب دیده‌ان و همین باعث میشه فر بودنشون فقط وقتی خیسه مشخص باشه و اینکه علیرغم سرچ کردن زیاد باز هم نتونستم بفهمم چطور و با چه محصولاتی باید ازشون مراقبت کنم و استایلشون کنم از طرفی خیلی هم گرونه من یه نرم کننده مائویی خریدم ۶۰۰ تومن ولی چون ماسک و آبرسان و ... ندارم تاثیر چندانی نداره و اگه بخوام اونا رو هم برند خوب بخرم هر ۶ ماه باید حداقل ۵ تومن پول بدم که واقعا نمیتونم. کسی هست که موهاش فر بوده و این مشکلات رو داشته؟ یا اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم با هم به اشتراک بذارید. برند ایرانی خوب هم اگه می‌شناسید معرفی کنید. بوس.

قبلا یه بار این تاپیک رو زدم ولی ظاهرا ساعتش نامناسب بود کسی چیزی نگفت :(((

ماسک مو لدورا بعد از حمام خوبه قیمتشم مناسبه برای موهای فر هم تقویت میکنه هم وزیشو میگیره

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9628808&slug=%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%B1&postId=257947573

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثل منی.من تصمیم گرفتم برم پروتئین تراپی

دلم نمیاد فرام خراب شه از یه طرف گاهی واقعا خسته میشم واسه رسیدگی بهش.گفتن ۶۰ درصد صافی داره

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

من موهام فر نیست ولی با توجه به چیزایی که دیدم و خوندم و شنیدم راهنماییت میکنم.

موهای فر معمولا خشک و وز هم هستن پس باید بیشتر بهشون برسی در هفته ۳ و۴ مرتبه روغن تراپی کن هر روغنی که به موهات میسازه بزن و بعد چند ساعت برو حمام.

قبل حمام موهات رو شونه کن تا بعد کمتر گره بخوره و اذیتت کنه

بعد حمام روغن آرگانم خوبه برات

برای اینکه فری موهات خوشگل بمونه موس بگیر مارکای مختلف امتحان کن ببین کدوم به موی تو میسازه و از حموم که در میایی بعد روغن آرگانت بزن و موهاتو تو مشتت جمع کن فرش خوشگل میمونه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من به‌خاطر اگزما و پسوریازیس این کارو هم نمیتونم بکنم :(

فدای سرت

یا کوتاه کن موهاتو یا موس‌ موی مارال بگیر بعد حمام بزن حداقل فر موهات قشنگ میمونه.البته خشک می‌کنه باید روغن آرگان هم بزنی

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

من به‌خاطر اگزما و پسوریازیس این کارو هم نمیتونم بکنم :(

منم پسوریازیس دارم دو دفعه رفتم پروتعین تراپی و احیا کردم مشکلی برام پیش نیومد

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9628808&slug=%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%B1&postId=257947573