2777
2789
عنوان

نسبت به موهای فر و نامرتبم اینسکیورم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 23 پست
مرسی اینقدر وقت گذاشتی. حتما استفاده میکنم.

خواهش میکنم گلم راستی من قبلا یه پیجی دنبال میکردم دختره موهاش فر بود و از شامپو پنتن بنفش خیلی راضی بود

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از حموم میای فرش رو دوست داری؟ یعنی دوست داری شکل بعد از حموم بمونه یا به طور کلی شکل دیگه‌ای م ...

فرش واقعا خوب میشه تا چند ساعت بعد حموم البته چون چیزی نمیزنم همون موقع هم وز داره ولی بعد از چند ساعت هی کم تر میشه تا مثلا دو روز بعد دیگه فر نیست یه سری موی خشک تو هوا و بهم چسبیده‌اس

فرش واقعا خوب میشه تا چند ساعت بعد حموم البته چون چیزی نمیزنم همون موقع هم وز داره ولی بعد از چند سا ...

وقتی موهات خیسه ژل قوی بزن من زمانی که میزدم ژل تافت خیلی خوب بود یا موس قوی تافت

تا دو روز فر بعد از حموم میمونه، تا سر شستن بعدی هم موی فر رو شونه نکن

آهان اون زمان ژل عطرافشان صورتی هم خوب بود الان نمیدونم کیفیتش چی باشه

منم موهام فره 

مرتب روغن تراپی کن روغن نارگیل و بادام و اینا 

بعدش یه نرم کننده معمولی داشته باش بعد شامپو بزن به موهات بعد حمومم تا دو نمه موهات یا ژل بزن یا ماسک مو 

0ن ذات موهات فره با ماسک مو معمولیم فرم میگیره 

سینره و اینا خوبن حدودای 190اینان

ولی تجربه‌ی من با موی فر این بود که هیچ محصول داخل حمومی باعث نمیشه مو بعد حموم منظم بمونه البته مو ...

خودمم به این نتیجه رسیدم نه نرم کننده و نه ماسک مو داخل تاثیری تو وز داشتن با اینکه برندشون هم خوب بود مثلا