سلام بچهها. من موهام فره ولی وز هم زیاد داره خیلی آسیب دیدهان و همین باعث میشه فر بودنشون فقط وقتی خیسه مشخص باشه و اینکه علیرغم سرچ کردن زیاد باز هم نتونستم بفهمم چطور و با چه محصولاتی باید ازشون مراقبت کنم و استایلشون کنم از طرفی خیلی هم گرونه من یه نرم کننده مائویی خریدم ۶۰۰ تومن ولی چون ماسک و آبرسان و ... ندارم تاثیر چندانی نداره و اگه بخوام اونا رو هم برند خوب بخرم هر ۶ ماه باید حداقل ۵ تومن پول بدم که واقعا نمیتونم. کسی هست که موهاش فر بوده و این مشکلات رو داشته؟ یا اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم با هم به اشتراک بذارید. برند ایرانی خوب هم اگه میشناسید معرفی کنید. بوس.
قبلا یه بار این تاپیک رو زدم ولی ظاهرا ساعتش نامناسب بود کسی چیزی نگفت :(((
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی از حموم میای فرش رو دوست داری؟ یعنی دوست داری شکل بعد از حموم بمونه یا به طور کلی شکل دیگهای م ...
فرش واقعا خوب میشه تا چند ساعت بعد حموم البته چون چیزی نمیزنم همون موقع هم وز داره ولی بعد از چند ساعت هی کم تر میشه تا مثلا دو روز بعد دیگه فر نیست یه سری موی خشک تو هوا و بهم چسبیدهاس