2777
2789
عنوان

شوهرم 💔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3420 بازدید | 116 پست
نه نیستم 

ببین من چندسال پیش صبح زود شوهرم داشت میرفت سرکار یهو داد زد فلان چیزم کجاست با شوک شدید پا شدم.. چند روز قبلشم امتحان دانشگاهم بود که سر اونم خیلی استرس کشیدم.. 

خلاصه همینکه پاشدمحالم بد شد دم در بهش گفتم حالم بد فک کرد الکی میگم افتادم فقط تونستم شماره مادرمو گرفتم گفتم بیایید حالم بده خودشون بنده خداها رسوندن همه دکترا گفتن شوک عصبیه تا دوماه ی حالی بودم احساس فلج بودن داشتم.. گریه میکردم داغون بودم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اگه شکایت کنه و فرضا اون طرف رو هم بشناسه ک میگه نمیشناسه چجوری ثابت کنه ک اون زده؟

آثار جراحت و اینکه ضربه از پشت هست. پزشکی قانونی روش های خودشون دارن.

و اینکه پلیس سطح شهر دوربین دارن میتونن ببینن اون یارو در اون تایم تو اون محله بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان نمیدونی اونروز چه اتفاقی افتاده که این کارو با شوهرت کرده؟ چه دلی داری

نه نمی‌دونم 

شوهرم داره از دست میره،برم ازش بپرسم چی گفت اون مرتیکه؟؟ اول باید حالش خوب بشه بعد برم پدر اون و در بیارم💔

همه اینا انجام شده  پیش یه دکتر هم نه ...پیش ۴ تا 💔

پسر من ۸ ماهگی تشنج کرد بدون تب

بردم بیمارستان سی تی و نوار مغز و ام ار ای و همه چیش خوب بود مشکلی نداشت ولی بازم تشنج میکرد، دارو میخوره الان تحت نظر متخصصه 

بنظرم همسر شمام باید دارو بخوره، تشنج خیلی عواقب بدی برا مغز داره

برا پسر من عواقبش این بود که الان که ۱۴ ماهشه هنوز راه نمیره🙁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
شوک عصبی تا چند وقت میمونه ؟؟ الان سومین باریه که توی یه هفته اینجوری میشه ... اصلا چطوری خوب میشه ...

همین که میگی تشنج میکنه میتونه در اثر شوک باشه دلیلش رو نمیدونم ولی میتونی بری پیش روانپزشک فک کنم بتونه کمکت کنه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

اخ من اگه بودم جر میدادم طرفو چطور جرات نکردی گوشی ایفونو برنداری. من خودم با اینکه خیلی خونسردم ولی شده تو دعواهای شوهرم رفتم چنان مداخله ای کردم البته مغلطه گری و سلیطه بازی که دعوا تموم میشه دو طرف میان منو اروم میکنن و طرف دعوا هم چنان عذرخواهی میکنه که نگووووووو

اصلا نمیتونم بی تفاوت بشینم یکی به شوهرم زور بگه بااینکه آدم مظلومیم نیست و از پس خودش برمیاد ولی بااینحال منم اونوسط میشم فاطی کماندو که بعد یاداوری که میکنم خودم خندم میگیره ازحالو احوالم 

آثار جراحت و اینکه ضربه از پشت هست. پزشکی قانونی روش های خودشون دارن. و اینکه پلیس سطح شهر دوربین د ...

خیلی جاها دوربین نیست فقط بعضی جاها هست

درسته اثار هستش ولی اینکه کی زده مشخص نمیشه خب باز نمیدونم

اونوقت چرا شما آیفونو برنداشتی از کی جرأت نکردی مگه شوهرت اون موقع حواسش به آیفون بود؟؟😐

نمیدونم واقعا چرا بر نداشتم ...واقعا خودم همش لعنت میکنم به خاطرش 💔😑😭 الان مهم حال شوهرمه ...اون مرتیکه به حسابش میرسم ...نمیذارم راحت در بره

حتما به یه بزرگتر از خانواده همسرت خبربده،پدر ،برادر و پیگیر ماجرا باشید،حتما ازاون آقا شکایت کنید.پ ...

همه در جریانن 

دور از جونش شوهرم از دستم داره میرههه 

آخه یکی نیست بگه نامسلمون اون جوری ادمو میزنن که تا پا مرگ بره؟؟💔