2777
2789
عنوان

چندتا ایده برای کار تو خونه بگم؟

382 بازدید | 27 پست

ویزیتوری آنلاین دیج کالا

مترجمی کتب زبان انگلیسی به صورت pdf

توسعه دهنده وب

فروش مجازی خشکبار و ادویه

سبزی پاک شده آماده

تولید لباس زیر و راحتی 

کیک و دسر و حلوا خانگی و فروش و بازار یابی آنلاین

پیاز سرخ شده و فروش بصورت مجازی

مربا،رب،آبلیمو و ترشی و فروش بصورت مجازی

بازاریابی آرایشی بهداشتی بصورت مجازی

غذای خانگی

در مورد شروع هر کدومش سوالی داشتین در خدمتم

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞

میخام ادمین پیج بشم ولی نمیتونم کارفرما پیدا کنم چیکار کنم🌝🤝🏿

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساخت موشک دو زمانه

کشت سلولهای بنیادی

...

نصف اینایی که گفتی نیاز به تخصص دارن

البته شمام نگفتی کار خونگی. گفتی کاری که بشه تو خونه انجامش داد  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دوره دیدی؟

اره خودمم پیج زدم ت یک ماه و نیم ریچ اکانتم یک میلیون شده پستامم همه ویوشون بالاس🌝🤝🏿

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
دیگه نیس؟ 

همینا همین لحظه به ذهنم اومد

کاری که یه خانم توخونه بتونه انجام بده

چرا بازم هست منتها گشنمه دیگه فکرم کار نمیکنه

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
میخام ادمین پیج بشم ولی نمیتونم کارفرما پیدا کنم چیکار کنم🌝🤝🏿

میتونید خودتون یه محصولی بخریدو بفروشید یا خودتون یه خدماتی رو ارائه بدید

میتونید برید دیوار و واسه فروشگاه ها بعنوان ادمین استخدام بشید

میتونید یه پیج از یه سایت و شخص معتبر بخرید و با فالور زیاد شروع کنید و میتونیددر عرض دو سه ماه خودتون پیجتون رو ارتقا بدید

همه جوره میشه

میتونید خودتون یه محصولی بخریدو بفروشید یا خودتون یه خدماتی رو ارائه بدید میتونید برید دیوار و واسه ...

برا اینکه محصولی بخرم و بفروشم نیاز به سرمایه دارم که ندارم پس نمیتونم انلاین شاپ بزنم..

تو سایت دیوار و شیپورم گشتم هیچی بدرد بخور نبود همشون یا کلاهبردارین یا تبلیغات

خودمم پیج دارم تازه زدم ویو پستامم خیلی خوب بوده ولی هنوز نمیتونم ازش ی درامد برسم 

واقعا مربا و ترشی فروش مجازی داره؟ 

اره چرا که نه.بخواید تجاری سازی کنید و به سوپر مارکت اینا هم بدید باید مجوز بهداشت بگیرید اما واسه لبنیاتی و اینا یجورایی میشه فروخت واسه نونوایی ها و همچنین سبزی و میوه فروشی ها

با یک بار شکست دست از تلاش برندارید مطمئن باشید موفق میشد

اگه از دستون بربیاد عرقیات گیاهی هم تولید کنید همه ازتون خریدارن از عطاری گرفته تا در و همسایه و فک و فامیل و دیوار

البته برا فروش به عطاری باید مجوز بهداشت بگیرید