2777
2789

تاپیکاشون باقی میمونه ، کاربریشون رو هم بستگی به کاری که انجام دادن ممکنه پس بدن بعد از مدت مشخصی

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای من من قبلا عکسم رو گذاشته بودم گفتن با تعلیق شدن عکسه و تایپبکت پاک میشه 😐 حالا چیکار میشه ...

خب نی نی یارو تک کن یابرو خصوصی پیام بده بهش اسم شماره تلفنتو بده شاید بشه کاری کرد

خب نی نی یارو تک کن یابرو خصوصی پیام بده بهش اسم شماره تلفنتو بده شاید بشه کاری کرد

چند تا نی نی یار هست آخه من به کدومش پیام بدم؟میشه تگش کنید 

یعنی با دادن شمارم میشه تایپیکام رو پاک کنه؟

ای وای من من قبلا عکسم رو گذاشته بودم گفتن با تعلیق شدن عکسه و تایپیکت پاک میشه 😐 حالا چیکار میشه ...

نه تاپیک با سرچ گوگل بالا میاد 

شما باید اون تاپیک رو می‌دادید نی نی یار حذف تاپیک حذف میکرد بعدش کامل از بین میرفت.

الان باید سعی کنید بهشون پیام بدید کاربریتون رو بهتون بدن و بعدش تاپیک رو بدید نی نی یار حذف تاپیک پاکش کنه.

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
چند تا نی نی یار هست آخه من به کدومش پیام بدم؟میشه تگش کنید  یعنی با دادن شمارم میشه تایپیکام ...

باید کاربری فعال شه روزانه برای نی نی یار حذف بفرستید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

[QUOT.=E=309672117]نی نی یار جان ببخشید برای فعال شدن کاربری باید چیکار کنم؟[/QUOTE]

کاربری خودتونه؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت