2777
2789
عنوان

سلام خانما بیاین بگین بنظرتون حق ندارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرم تو عصبانیت انقد طولانی بحث نکنید. چون ممکنه هر چیزیو به هم بگید بحثای قدیمی بیاد وسط به هم توهین کنید یا چیزای دیگه

ما هم سال اول زندکیمون شوهرم یکسره میگفت تو به من توجه نمیکنی اهمیت نمیدی و نفر آخرم و اینا در صورتی که به نظر خودم خیلی بعش اهمیت میدادم. با دینحال سعی کردم یه مدت توجهمو بهش بیشتر بکنم بدون اینکه بهش بگم ابنکارو برات کردم اونکارو برات کردم. اونم به مرور خیلی خیلی تغییر کرد‌ همش میگفت تو منو دوس ندار۰ی ولی بعد یه مدت نظرش عوض شد میگفت خوشحالم که انقد همو دوس داریم.

در مورد رفتن خونه پدر مادر همدیگه هم توافق کنید. اگه شما تنها میری میمونی پس اونم حق داره بره. مگه اینکه طولانی نمونی. یا اینکه دو نفری نرید. کلا طولانی و زیاد خونه پدر مادر رفتن باعث دعواس. مثلا توافق کنید یه مقدار مشخص هر ماه یا هر دو ماه برید اگه راه دورن. بهتر اینه با هم برید و با هم برگردید.