2777
2789
عنوان

شما با کسی که زنش خودکشی کرده ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 64 پست
یکی از آشناهای ما دختره خودکشی کرد نوجوان بود؛ شوهرش بعد یه سال ازدواج کرد اونم با مجرد پدر دختر پی ...

یه دختر نوجوان چرا باید متاهل باشه؟ اون بابا تا ابد نباید خودشو ببخشه 

اقا شاید ظاهرا شرایط خوبی داشته باشه ولی واقعیت زندگیش چیز دیگه ای باشه من اگه بودم ازدواج نمیکردم 

نیمچه خیاطم  🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃‍♀️                     درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄                                                اگر می‌توانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚‍♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بُودم نه  اولا اگه دختر عمه شما لصلا ازدواجي نداشته بهتره با كسي ازدواج كنه كه اونم از ...

چقد کامل توضحی دادی مرسی

آره راست میگی.

بدون تو دووم آوردم!همه نبودنتو به روم آوردن:)♡
واییییی جدی میگی؟ 

بخدا . تو ی محل بودیم . از دوستای دختره فهمیدم . خیلی خیلی شوهرمو دوست داشته . به هم میگفته . بعد که فهمید ما نامزد کردیم . قرص برنج خورده بیچاره . فوت شده 

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم 💔میان چشم مستت چها کشیدم تو را که دیدم .💔
بین بنظرم هرشکی یه علتی داره.توهمات ک نبوده .شاید یه حرکتی رفتاری دیده ک شک برده

آره علت شکاکیش خیانت پدرش به مادرش اونم دو بار بوده

چقدرررر بی وفا هستند این مردا

ذاتشون خرابه عموی مامانم هنوز زنش نمرده بود دنبال زن میگشت

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
آقاهه میگفته من زنمو بردم مشاور. زنش گفت تو با منشی مشاوره رابطه داری پس دسگه اونجا نمیریم در این ح ...

ببين كسي كه يه طرفه به فاضي ميره راضي برميگرده 

بعد اگه كس ديگه رو زنه دوست داشته قاعدتا نبايد براش مهم باشه شوهرش به كس ديگه نخ ميده يا نه و دنبال اينه طلاق بگيره 

و اينكه شايذ چيزي از شوهره ديذه 

به هرحال ريسكه نميشه بر پايه ي اظهارات فقط يه طرف قضيه براي همچين تصميم مهمي كه ازدواجه ريسك كرد با خانواده مزديك اون دختر هم صحبت كنين 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
خب خانواده پسره چطورن چرا دلت میسوزه برای کی دلت میسوزه؟

من دلم برا همه میسوزه

برا آقاهه چون با اینکه موقعیتش خوبه همه با شک و تردید و اکراه بهش زن میدن در صورتی که اگه نجرد بود دخترا براش صف میکشیدن

برا خانواده پسره با اینکه خیلی مظلومن این اتفاص براشون افتاده و آیمده بچشون خرابشده

برا خانواده دختره که دختر جوونشونو از دست دادن حالا ممکنه اونا مقصر هم بودن ولی بلاخره یچشون بود

برا دختره که جوونیش رفت زیر خاک و دلیلش برا همه گنگه

بخدا . تو ی محل بودیم . از دوستای دختره فهمیدم . خیلی خیلی شوهرمو دوست داشته . به هم میگفته . بعد که ...

خدا بیامرزتش 

من جات بودم دیوونه میشدم

من دلم برا همه میسوزه برا آقاهه چون با اینکه موقعیتش خوبه همه با شک و تردید و اکراه بهش زن میدن در ...

دلت زیادم نسوزه چون خدا قهرش میگیره همونارو سر خودت میاره 

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
چرا؟🤔 يه توضيح ميدين در مورد حرفتون ؟ 

وای بهتره ندونین علتش رو 

بعضیا نعوذبالله خدا رو یه دیو دوسری میبینن که تصور می کنن اگه دلت بسوزه برا کسی، خدا میگه یعنی به لطف و شفقت من شک داری؟ پس بگیر خودتم عذاب بکش

بابا هیچی مث همدلی آدما خداوند رو خشنود نمی کنه