2777
2789
عنوان

شما با کسی که زنش خودکشی کرده ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 64 پست
از دوستاش و همسایه ها بپرسن

اره دوستاش مطمنا بیشتر میدونند

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون گفتی دختر میخواسته برگرده و خانوادش نمیزاشتن پس حالا هم خانواده اش نمیگن بدشو چون ابروی خودشو ...

اون مرحوم شکاش و بدبین بوده نه پسره

بدون تو دووم آوردم!همه نبودنتو به روم آوردن:)♡
من دوست دختر قبلیه شوهرم فهمید ما نامزد کردم خودشو کشت . 17 سالش بود . اصلا من خبر نشدم 😐😢

چه بد کی بهتون خبر داد ؟!شوهرتم ناراحت شد؟!

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
چه بد کی بهتون خبر داد ؟!شوهرتم ناراحت شد؟!

شوهرم زیاد دوسش نداشت . ولی خوب آدم عذاب وجدان میگیره دیگه . 

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم 💔میان چشم مستت چها کشیدم تو را که دیدم .💔
خب پس حله  طفلک شاید اسکیزوفرنی داشته که خودکشی کرده خدا به همه ما رحم کنه از شر بددلی و شکاک ...

آقاهه میگفته من زنمو بردم مشاور. زنش گفت تو با منشی مشاوره رابطه داری پس دسگه اونجا نمیریم

در این حد وخیم بوده مشکلش. من عکسشو دیدم طفلی خیلی خوشگل بود

من بُودم نه 

اولا اگه دختر عمه شما لصلا ازدواجي نداشته بهتره با كسي ازدواج كنه كه اونم ازدواج اولشه 

دوم آسيب كمي نبوده ايشون فطعا خيلي روحش زخميه ، تازه داماد بُوده، دائما با زنش تنش داشتن و زنه ميگين شكاك بُوده و بعد هم كه اين جوري شده ... ايشون تراپي رفتن؟ اين موارد چيز كمي نيست و احتمالا پس لرزه ها هنوز تو وجودشه مث خشم و عذاب وجدان و غيره 

كلا ريسكه ، شما با كسي ازدواج ميكني كه مورد خاصي تو زندگيش نبوده طرف تو طول زندگي كلي لايه هاي پنهان نشون ميده چه برسه به اين اقا !

سوم اگه اصرار دارن حتما خانواده عروس قبلي رو پيدا كنن از اونا بپرسن ، ممكنه اينا يه طرفه به قاضي رفته باشن و همسايه ها هم وقايع رو از زبان اينا شنيدن به هر حال ، پاي يه عمر زندگيه و اينكه با يه مشاور مجرب هم صحبت كنن دختر عمه تون 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
عمم اینا تحقیق رفتن از خانواده پسره خیلی تعریف شده. بعد واقعا باهاشون صحبت میکنی واقعا دستت میاد چجو ...

خب خانواده پسره چطورن چرا دلت میسوزه برای کی دلت میسوزه؟

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
من دوست دختر قبلیه شوهرم فهمید ما نامزد کردم خودشو کشت . 17 سالش بود . اصلا من خبر نشدم 😐😢

واییییی جدی میگی؟ 

شوهرم زیاد دوسش نداشت . ولی خوب آدم عذاب وجدان میگیره دیگه . 

اره دقیقا