سلام پسرام مدرسه دولتی میرن ، مدیرشون گفته واسه بیمه دانش آموزی واسه هر دانش آموز یک میلیون تومان بدین یعنی به من گفت دو میلیون تومان بده واسه بیمه، میخواستم ببینم مدرسه بچه های شما هم این مبلغ رو گرفتن یا این مدیر داره الکی پول جمع میکنه؟
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میرم دوازدهم مدرسه نمونه اولا کلا سالی ۱ یا ۱ و نیم میگیره حتی امسال که سال آخریم قراره یکو نیم بگیره بیمه هم فکر کنم ۳۰ ۴۰ تومن بود با هزینه کتابا با همگرفتن دیگه هم بیمه ای نمیگیرن
کجا زندگی میکنید؟هرجا قانون خودش رو داره،برا ما از سیصد شروع میشه دیگه هرچی کرمت باشه،پول کمک ...
کمک به مدرسع فرق داره
بیمه جداست
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
اخه تا پول رو نگرفتن کارنامه پسرم رو ندادن وثبت نام نمیکردن ، گفتن برا همینه
دروغ گفتن
بیمه داخل کل کشور یکسانه پول واسه خودشون بوده