2777
2789
عنوان

🤍🤍ختم سوره مزمل 🤍🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 3553 بازدید | 190 پست
@ارغوانارغوانی   @saberehhhhhh   @nillllofar_abi   @مهتاجبانو   ...

سلام عزیزم اسم منوهم بنویس 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام انشاء الله همگی همگروهی های عزیز حاجت روا شوید بخصوص نیلی جون عزیز اسم مرا بنویس آقامون صاحب الزمان دعاگوی شما وهمه عزیزانی که در این دوره از ختم شرکت می نمایند 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
سلام خوبید خیلی ممنون که منو توی ختمتون صدا کردید .منم هستم

سلاممممم خیلی خوش اومدی😍❤️

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
سلام عزیزم اسم منوهم بنویس 

سلام خیلییییییی خوش اومدییییییب

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
سلام عزیزم  چند دوره خوندم

سلام گلم متوجه نشدم شرکت می کنید یا نه 

سلام انشاء الله همگی همگروهی های عزیز حاجت روا شوید بخصوص نیلی جون عزیز اسم مرا بنویس آقامون صاحب ال ...

سلام عزیزم خیلی خوش اومدیییی فدات 

سلام خیلییییییی خوش اومدییییییب

ممنونم😍💚

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
@انگلیسی_خطیر   @m990m   @رایحه_بهشت   @گلابتون_خانوم   @گلابتون ...

سلام عزیزم ، ممنونم از دعوتت دوست خوبم ♥️ فعلا شرایط شرکت در ختم جدید ندارم 🌹

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

سلام نیلی جان پریدختان هستم کاربری قبلیم ترکید امروز دوباره عضو شدم 

ختم زیارت عاشورا همشو خوندم ولی دیگه نشد لایک کنم

برا ختم جدید اسم منم بنویس ممنون 

به نیت ازدواجم وسلامتی مادرم که همون روز ختم شروع میشه عمل داره که ان شاءالله عملش به خوبی انجام بشه