مثلا خودم الان خواب بودم خیلی اتفاقا تو خوابم افتاد بعد یه نفر اومد پیشم و گفت ما همو تو اینده میبینیم بعد گفتم اصلا تو کجایی هستی ...گفت فلان شهر و خونمم کنار فلان سوپرمارکتیه ....و من یه دفعه از خواب بیدار شدم من تا الان همچین ادرسی یا اسم همچین سوپرمارکتی رو نشنیده بودم و حتی تا الان عکس اون شهرو هم ندیدم ..ولی با کمال تعجب زدم اینترنت و متوجه شدم همش درسته و همچین سوپرمارکتی تو اون شهر بوده ....خانوما اگر میشه راهنماییم کنید کسی بوده تجربه ای داشته باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید اون مرده مرد و بخواد از طرب تو به خانواده اش پیغامی بده
Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی.
من بچه بودم خواب دیدم یه نفر بهم گفت تو ۳ تا پسر بدنیا میاری ،موقعی هم که بچه دوممو باردار بودم پسرمو توی خواب دیدم یه چیزی بین خواب و بیداری بود پسرمو دیدم همین شکلی که الان هست دیدمش بهم نگاه کرد و لبخند زد با یه پسر ۱۰ ۱۲ ساله بود که اون یه دفه ناپدید شد من فکر میکنم پسر اولم بود
مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
بوشهر ولی حتی نمیدونم اون شهری که اسمش تو خوابم اومده کجای ایرانه
اسم شهره چیه من بوشهرم
Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی.