2777
2789

مثلا خودم الان خواب بودم خیلی اتفاقا تو خوابم افتاد بعد یه نفر اومد پیشم و گفت ما همو تو اینده میبینیم بعد گفتم اصلا تو کجایی هستی ...گفت فلان شهر و خونمم کنار فلان سوپرمارکتیه ....و من یه دفعه از خواب بیدار شدم من تا الان همچین ادرسی یا اسم همچین سوپرمارکتی رو نشنیده بودم و حتی تا الان عکس اون شهرو هم ندیدم ..ولی با کمال تعجب زدم اینترنت و متوجه شدم همش درسته و همچین سوپرمارکتی تو اون شهر بوده ....خانوما اگر میشه راهنماییم کنید کسی بوده تجربه ای داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اون مرده مرد و بخواد از طرب تو به خانواده اش پیغامی بده

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی

من بچه بودم خواب دیدم یه نفر بهم گفت تو ۳ تا پسر بدنیا میاری ،موقعی هم که بچه دوممو باردار بودم پسرمو توی خواب دیدم یه چیزی بین خواب و بیداری بود پسرمو دیدم همین شکلی که الان هست دیدمش بهم نگاه کرد و لبخند زد با یه پسر ۱۰ ۱۲ ساله بود که اون یه دفه ناپدید شد من فکر میکنم پسر اولم بود 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
خب بعدش نفهمیدی چی شد و چیکار کردن

مثلا یکیشون رفته بود اون مکان و دیده بود واقعیه

البته اون خوابش ایطوری بود که تو گذشته تو یه خونه ی قدیمی زندگی میکرده مثلا ۲۰۰ سال قبل و تو خواب دیده بود اینو 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
بوشهر ولی حتی نمیدونم اون شهری که اسمش تو خوابم اومده کجای ایرانه 

اسم شهره چیه من بوشهرم

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی