2777
2789
عنوان

تب دندون داره دخترم

119 بازدید | 19 پست

سلام دخترم پریروز دندونش جوونه زد از پریروز عصر سرش داغه هی میره برمیگرده استا دادم بهش دست و پاهاش سرده ولی سرش داغه چیکار کنم

دخترکم گندم🌾❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قاعدتا دندون درآوردن تب نداره خواهر گلم  ببر پزشک معاینه کنن

مگ میشه همه بچه ممکنه سر دندون در آوردن تب کنه اما کم

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

منم نخابیدم اصلا سررهمین تب پسرم 😭

پسر شما چرا تب کرده گلم؟من انقد خسته بودم خوابیدم تا واسه شیر بیدار شد دیدم سرش یکم داغه البته اینم بگم شب تب نداش

دخترکم گندم🌾❤
مگ میشه همه بچه ممکنه سر دندون در آوردن تب کنه اما کم

دختر منم کم سرش داغه الانم پایین اومد با استا یه تعداد میگن کم داره یه تعداد میگن نه ادم گیج میشه😆

دخترکم گندم🌾❤
پسر شما چرا تب کرده گلم؟من انقد خسته بودم خوابیدم تا واسه شیر بیدار شد دیدم سرش یکم داغه البته اینم ...

منم دخترم آسیاب که در میاورد بدون دلیل یه ۲۴ تب داشت استامین فن میدادم خوب میشد 

پسر شما چرا تب کرده گلم؟من انقد خسته بودم خوابیدم تا واسه شیر بیدار شد دیدم سرش یکم داغه البته اینم ...

فک کنم پسر منم برا دندون دوروزه همش سرش داغه بزاق دهانشم یکم زیاد شده دو شبه نمیخام میترسم تا سرش داغ میشه پاشویه میکنم الان براش شیاف گذاشتم چون کلا صورتش داغ شد 

تب دندون قبل از اینکه جوانه بزنه میاد.جوانه که زد درد و تب تموم میشه.  ببر دکتر

اخه گلم سمت چپی جوونه زده ولی راستی ورم شدید دلره ولی هنوز شکافته نشده میتونه از اون باشه 

دخترکم گندم🌾❤