2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله ک خدا حاجت رواتون کنه،،برای براورده شدن حاجت منم دعا کنید ،ان شاالله ک طرف ن نگه بهم

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

دلم آرامش میخواد و سلامتی عزیزام 

برات صلوات فرستادم عزیزم الهی حاجت روا باشی

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
من صبح میرم سونو دعا کنین بگن خود بچه و قلبش تشکیل شده بعد هفت سال باردار شدم میترسم از پوچ بودن

عزیزم منم از بس اینجا دیدم نوشتن بارداری پوچ خیلی میترسم ۲۹ نوبت سونو دارم 🥺 ولی سینه هام خیلی درد می‌کنه و پایین شکمم جوش های ریز زده ( نوشته اگه جوش بزنی بچه پسره) نمی‌دونم این علائم توی بارداری پوچ هست یا نه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️