2777
2789
عنوان

خانما سوال دارم ازتون واحبه

136 بازدید | 15 پست

از جاروبرقی من قسمت موتورش وقتی روشنه صدا میده 

مارک هایسنس هم هستش بعد اومدم ی قطعش باز کردم دقیق نمیدونم چیه عکسشم الان میزارم. یه اشتباهی که کردم شستمس فک کنم خراب شد حالا نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیز خاصی نیست ، همه قطعات جاروبرقی رو میتونی بخری ، سرچ کن نمایندگیشو تو شهرتون پیدا کن بروبخر

اینو برداشتم. اون سر و صدای جاروبرقی قطع شد. فک کنم از اون بود 

اشغال میره تو موتور جاروت ، موتورش میسوزه ، جارو نکن باهاش تا اینو بخری جایگزین کنی

اخه وقتی شستم با سشوار خشک کردم بعد انداختم توش روشن کردم دیدم انگار هنوز آب داره تقریبا چن ثانیه شد بعد خاموش کردمش 

بعد قطعه رو گذاشتم کامل خشک شه که انگار دیگه عمرش تمومشده باید بخرم  

الان نگران این شدم که تو اون ده ثانیه که خیس بود انداختم بلایی سر موتور نیاد 😔 

ببخشید که هی سوال میکنم ازتون

اخه وقتی شستم با سشوار خشک کردم بعد انداختم توش روشن کردم دیدم انگار هنوز آب داره تقریبا چن ثانیه شد ...

منم این اشتباهو کردم موتور جاروم سوخت ، الان چند ماهه جاروبرقی ندارم ، اصلا باهاش جارو نکن ، بخوای موتور عوض کنی دو تومن خرجت میشه

منم این اشتباهو کردم موتور جاروم سوخت ، الان چند ماهه جاروبرقی ندارم ، اصلا باهاش جارو نکن ، بخوای م ...

واای یعنی الان سوخته 

روشن بود خودم خاموش کردم در حد چند ثانیه 

واای یعنی الان سوخته  روشن بود خودم خاموش کردم در حد چند ثانیه

نه اگه باهاش جارو نکردی نسوخته من جارو رو بلند کرده بودم فیلترش افتاده بود داخل جارو واشغال رفته بود توموتور تعمیرکار گفت موتورش سوخته و دو تومن حداقل خرج داره . منم ولش کردم

نه اگه باهاش جارو نکردی نسوخته من جارو رو بلند کرده بودم فیلترش افتاده بود داخل جارو واشغال رفته بود ...

اهان متوجه شدم 

باز مجبوری بخری دیکه الان جاروبرقی کمتر از پنج شش نیس که. باز دوتومن ارزش داره موتورشو عوض کنی