2777
2789
عنوان

افزایش اجاره بها

266 بازدید | 14 پست

سلام..امشب کلی گریه کردم..کرایه خونمونو صابخونه سه برابر کرده..خونه هم خیلییی کوچیکه با امکانات کم..بهش میگم برای این خونه این اجاره خیلی بالاس میگه دربیا..خودش مطمئنم نیاز مالی ندارن میشناسمشون..حرف من اینه ک چرا هیشکی حال ما رو نمی‌فهمه چرا انقد بی انصافیم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونیم...حاضرم رو کوه خونه بخرم ولی اونم کم کم ۶۰۰ م پولشه

وام مسکن الان برا زوجین ۶۰۰ هس با رهن خونه و انواع وام میتونی بخری 

یا حداقل شهرستان های اطراف بخر بده رهن و اجاره که لنگ نمونی

چون سال دیگه گفتن منفجر میشه قیمتا

ما پارسال قبل ازعید ۲۵۰۰ میدادیم از همون موقع دوبرابر کرد ۵تومن.

چندماه دیگه احتمالا بسه ۸ یا ۹تومن...بخدا انصاف نیست.مملکت صاحب نداره انگار ،هرکی به هرکیِ بخدا 

خدایا خودت حفظش کن🙏
وام مسکن الان برا زوجین ۶۰۰ هس با رهن خونه و انواع وام میتونی بخری  یا حداقل شهرستان های اطراف ...

ممنون بابت راهنمایی هات عزیزم...ولی فک نکنم وام بدن..چندبار خواستم وام با مبلغ پایین بردارم بهم گفتن جلوی وام ها رو بستن.

ما پارسال قبل ازعید ۲۵۰۰ میدادیم از همون موقع دوبرابر کرد ۵تومن. چندماه دیگه احتمالا بسه ۸ یا ۹تومن ...

منم همینو میگم یعنی یه قانون نداره که هرکی هرچی عشقش کشید میکشه رو کرایه...بخدا مستاجرا از همه بدبخت ترن..این همه کرایه بدیم ما دهن نداریم لباس نمیخایم مریض نمیشیم

ممنون بابت راهنمایی هات عزیزم...ولی فک نکنم وام بدن..چندبار خواستم وام با مبلغ پایین بردارم بهم گفتن ...

وام بانک رسالت دو درصد هست حقوق شوهرت یا پس اندازت بریز تو اون سه چهار ماه بعدش برابر پول خودت وام میده پول خودتم میتونی برداری

یه ضامن فقط با چک یا صفته میخواد

منم مث شما بودم یه خونه اطراف خریدم الان خدا بخواد میخوایم بخریم همینجا

وام بانک رسالت دو درصد هست حقوق شوهرت یا پس اندازت بریز تو اون سه چهار ماه بعدش برابر پول خودت وام م ...

خداروشکر که خونه دار شدید عزیزم..ممنونم میرم از بانک رسالت سوال میکنم.