2777
2789
عنوان

حرفهای امروز من و جاری

1874 بازدید | 62 پست

سلام خانم ها 

من دو ساله که عقدم 

به تازگی خونمون گرفتیم و جهاز چیدیم 

البته بعد از کلی دغدغه و مشکلات که بماند 

الان بفکر عروسی هستم 

خانواده شوهر گفتن پول نداریم 

یا توی یه تالار در شهرستان بگیر 

یا…

منم با توجه به شرایطم نمیتونم توی همچین تالاری بگیرم 

بعد خواهرشوهرم گفت بابا گفته بمونه برای چند ماه بعد 

امروز برای جاریم از یه سالن عروس استوری فرستاده بودم

بعد گفت 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

بلایک

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت که برای عروسی خودت میخوای 

منم گفتم اره 

بعد گفت مگه میخواید عروسی بگیرید ما که دیگه  فکر کردیم نمیگیرید 

بعد گفتم نه گفتن چند ماه بعد 

بعد استیکر خنده گذاشت 

منم گفتم به چی میخندی 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
گفت که برای عروسی خودت میخوای  منم گفتم اره  بعد گفت مگه میخواید عروسی بگیرید ما که دیگه ...

اولی اشتباهت این بود که برای جاری فرستادی.مگه جاری یا برادرشوهر میخوان پول تالار بدن؟؟؟

بعد گفت هیچی ولش کن 

منم گفتم نه بگووو 

برگشت گفت که اخه اینا عادت ندارن عروسی بگیرن 

بقیه پسرها هم خودشون برای خودشون عروسی گرفتن 

گفت که برای عروسی خودت میخوای  منم گفتم اره  بعد گفت مگه میخواید عروسی بگیرید ما که دیگه ...

اون ته پیازه یا سرش که واسش فرستادی

این سَرزمین برام سودی نداشت ولی میزنم براش سَر ، زَمین... . من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم!
همونو بگو🤦🏼‍♀️

بچه ها از ارایشگاه فرستادم 

میخواستم ببینم خوبه یا نه 

بعد گفت هیچی ولش کن  منم گفتم نه بگووو  برگشت گفت که اخه اینا عادت ندارن عروسی بگیرن&nbs ...

شاید میخوان برات عروسی بگیرن جاریت داره میسوزههههه

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه