2777
2789
عنوان

حقوق مساوی بین زن و مرد

195 بازدید | 21 پست

شماهم میگین بعضی جاها حقوق خانما از نظر قانون پایین تر از مرد هست؟

مثلا شهادت دادن دو زن برابره با یک مرد

یا زن بدون اجازه شوهرش نمیتونه بره خارج(کسایی هم که میگن خب شریک زندگیشه باید درجریان باشه بگم که زن هم باید درجریان کارهای شریک زندگیس باشه پس چرا زن نمیتونه مرد رو ممنوع الخروج کنه؟)

یا اینکه اصن تو جامعه هم همینه یه دختر و پسر وقتی باهمن همه میگن چقد دختره بی حیا و بیشعوره ولی نمیگن خب پسره هم بی حیا و بی شعوره😶

از جمله تاپیکایی ک راه به جایی نمیبره و فقط باعث ترکیدن کاربرا میشه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه معلم داشتیم خیلیم خوشحال بود که کلا اختیارش دست شوهرشه 

هیچوقت درکش نکردم   

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت ذهنم رو درگیر این مسائل، قانون یا دین نمیکنم کلا راحت زندگی میکنم و با کسی ازدواج کردم که هیچ محدودیتی ندارم 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

برابری میخواین فردا بیایین کارگری😁

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
یه معلم داشتیم خیلیم خوشحال بود که کلا اختیارش دست شوهرشه  هیچوقت درکش نکردم    

یه معلم داشتم میگفت دخترا هوششون از پسرا پایین تره هرکاری هم بکنن از هیچ نظر به پسرا نمیرسن لعنتی خودت زنی دوتا دخترم داری گاو شغاللل

برابری میخواین فردا بیایین کارگری😁

احمقانه ترین حرفی که میتونستی بزنی همین بود 

منظور استاتر برابری از نظر حقوق اولیه هر انسانی بود 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
بشین درس بخون فردا نرو کارگری😊یجوری میگی انگار همه مردها کارگرن بیا برو بابا

دیگه از ما گذشته بزرگوار. مسئله برابری مطرح کردید این مورد رو هم عرض کردم که برابری باید در تمام سطح باشه نه چند مورد.🌿🙏

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
احمقانه ترین حرفی که میتونستی بزنی همین بود  منظور استاتر برابری از نظر حقوق اولیه هر انسانی ب ...

دیگه باید نشون بده خنگه و هیچ بویی از حرفای من نبرده چون خودش دخترنیست

دیگه از ما گذشته بزرگوار. مسئله برابری مطرح کردید این مورد رو هم عرض کردم که برابری باید در تمام سطح ...

ببین جناب اگه ازت گذشته میخواستی درستو هرجور شده بخونی بهترین مکان کار کنی دوما من از نظر قانون منظورمه بیشتر سوما کن خانمایی که تو خونه بقیه کار میکنن ندیدم

احمقانه ترین حرفی که میتونستی بزنی همین بود  منظور استاتر برابری از نظر حقوق اولیه هر انسانی ب ...

محترمانه تر هم میشد پاسخ داد، که البته چون زیر یک سال هستید، پاسخ شمارو نمیدم.

کمی بلوغ فکری و ذهنی را افزایش دهید و پاسخ ها منطقی و محترمانه یاد بگیرید.