2777
2789
عنوان

حقوق مساوی بین زن و مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 21 پست

علت اینکه دو زن باید شهادت بده به خاطر تفاوت ساختاری و عواطف زنانه است،چون خانوم ها لطیفن و حساس لازمه شهادت دادنشون اینه که عواطف رو کنار بزارن در حالیکه احساس و عاطفه جز جدایی ناپذیر یک زن هست

این موضوع اصلا ربطی به برابری نداره،بعضی جاها فقط شهادت زن قبوله و مرد شهادت نمیتونه بده

نکته بعدی هم اینه که شهادت دادن اصلا جزو حقوق زن و مرد نیست جزو وظایفشونه 

ببین جناب اگه ازت گذشته میخواستی درستو هرجور شده بخونی بهترین مکان کار کنی دوما من از نظر قانون منظو ...

چون حوصله ی بحث نیست، فرمایش شما صحیح.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محترمانه تر هم میشد پاسخ داد، که البته چون زیر یک سال هستید، پاسخ شمارو نمیدم. کمی بلوغ فکری و ذهنی ...

با بی عقلی جواب دادین و همه مردها خودشونو بدبخت ترین موجودات عالم میدونن بعدم به سن نیست به عقل هست جناب گاهی وقتا یه ادم ۴۰ ساله کمتر از یه ادم ۱۹ ساله میفهمه

با بی عقلی جواب دادین و همه مردها خودشونو بدبخت ترین موجودات عالم میدونت بعدم به سن نیست به عقل هست ...

شما استاد، ما شاگرد شما. از زندگی لذت ببرید و خودتون رو درگیر حواشی نکنید.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
و تمام😊😊😊

🥇🏆