2777
2789
عنوان

صبح میرم برای سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا به سلامتی گل پسرتو بغل بگیری عزیزم 🌸😍

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

انشالله کوچولوتو به سلامتی بغل بگیری،

لطفا برای پسرم و بچه هایی که مشکل پسرمو دارن دعا کن،خیلی دعا کن،حتی بعد از زایمانت،فراموش نکن،ممنون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بله خصوصیه

پس خیالت راحت باشه😌😌😌😌 نی نی خوشگلتو میگیری بغل زایمانتم راحته

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سلام سوگل جان ببخشید میدونم تاپیکت براخیلی وقت پیشه یه سوال شما زایمان دومتون هم با دکتر نجمی بود؟من یکم استرس دارم صدتادکتر عوض کردم اول دبیری میرفتم بعد مردی ولی زاصی نیستم تز هیچکدومشون شما قبلا گفتید نجمی خوبه بنظرتون برم پیش نجمی؟؟

سلام شما بالاخره دکتر خوب انتخاب کردینممنون میشم منوهم راهنمایی کنی

سلام عزیزم بله میرم پیش نجمی بنظرم بهتراز دبیری و مردیه که الکی اسم در کردن 

دبیری که فقط پول میگیره الوی هرجلسه سونو ونوار قلب و..مردی م اخلاق خوبی نداره و سرسری ویزیت میکنه 

بنظرمن نجمی بهترازیناست هم بااخلاقه هم تو کارش تبحر داره و اکثرا ازش راضی ان دست سبکیم داره تو عملاش