2777
2789

یک سال ونیم پیش پریود شدم هنوز پاک نشدم

صد تا دکتر زنان رفتم کلی سونوگرافی وازمایش دادم هیچ مشکلی ندارم کلی امپول ودارو ولی هیچ فایده ای نداشت

طب سنتی وطب اسلامی رفتم نفهمیدن مشکلم چیه فقط دارو دادن وهیچ فایده ای نداشت

خونریزیم خیلی شدیده نمیتونم مهمونی برم مسافرت نمیتونم برم سرکار نمیتونم برم تو خونه زندانی شدم

کم خونی خیلی شدید گرفتم سرگیجه تنگی تنفس دارم زجر کش میشم مثل مرگ تدریجی میمونه

خیلی دعا کردم خیلی نذر کردم هیچ فایده ای نداشت

یک سال ونیمه میگم خدایافقط پاکم کن

به این نتیجه رسیدم خدا اصلا وجود نداره

نمیتونم خونریزی رو تحمل کنم دارم روانی میشم

چند روزه به خودکشی فکر میکنم بنظرم خدا وجود نداره پس اون دنیایی هم نیست

امید اخرم اینه شماها واسم دعا کنید من خوب بشم

اگه دعای شما هم مستجاب نشه..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر بده

از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی  مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️

نفهمیدم چی گفتی یعنی یه سال و نیمه هرروز پریودی هنوز پاک نشدی؟؟؟؟

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

تابحال همچین چیزی ندیدم ،یک سال و نیم همیشه پریود باشی؟خدا صبرت بده،برو یه شهر بزرگ پیش یه متخصص سونوگرافی و آزمایش بده انشاالله مشکلت حل بشه...برات ده تا صلوات فرستادم به نیت سلامتیت و کفر نگفتنت.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

وا برو دکتر زنان.فوقش اگه کنترل نشه رحمت رو در میارن

جاری منم همین مشکل رو داشت.رحمش رو تخلیه کردن

چ ربطی ب خدا داره

تازه ایشون زن مومنه هستند

تو مرا جان وجهانی