2777
2789

امشب دپرس شدی یا پرس

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دانشگاه تو کلاس پر از دختر و پسر خواستم از کلاس برم بیرون اول در زدم بعد درو باز کردم رفتم بیرون..هیچی دیه.استاده داشت ماژیکو گاز میگرف بقیه هم یه متر نیششو باز شد😂 رفتم حذف واحدو☹️

رسم شرف است ایستاده مردن🖤✌🏻
من که فقط گوزیدن جلو آدمای مهم زندگیم 😂🤣

خداروشکر من ازین مواردا نداشتم😂😂😂

یکم پیچو مهره هاتونو سفت کنین😂

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

ازش پول میخواستم بعد خونمون بالکن رو بع رو همه مغازه ها بود منم بابام خونه بود پایین نرفتم بعد چادر مامانم انداختم از بالکن پایین سرم زیر بالکن کردم کسی نبینه اونم گره زد آروم میکشیدم بالا مثلا میخواستم کسی نبینع یع ملت خبر دار کردم 😂😂😂😂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

من موهام تا زانومه بعد هروقت بیرون میرم موهامو میبافم و گیرای گل مانند میزنم یه بار تو جمع نشسته بودیم من سرگرم صحبت بودم یکی از فامیلامون گفت فلانی گیر موهات برعکس شده منم حواسم پرت شد گفتم ک...رم برعکس شده  گفتی جمع رفت توهوا🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

من که فقط گوزیدن جلو آدمای مهم زندگیم 😂🤣

عه منم  

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

من یبار پسرم کوچیک بود بغلم بود رفته بودیم بوتیک بعد پسرم زارررت گوزید بلننند پسره فروشنده فک کرد من بودم پاشید از خنده هر چیم خواستم ثابت کنم بچه بوده نشد

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم