بچه ها الان زنگ زدم یه فست فودی که چند شب پیش رفتیم و دیدم افغانی هستن و حالم بد شد و گفتم که من با این که مشتری فیکستون هستم ولی دیگه نمیام فست فودی شما و هر کس هم که حواست بیاد نمیذارم و توجیهش میکنم که نیاد . الان عذاب وجدان گرفتم ن به خاطر افغانیا از اونا که متنفرم ولی به خاطر این که دو تا جوون رو شاید از کار بیکار کرده باشم و شاید به خاطر حرف من بیرونشون کنن . چیکار کنم ؟ 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی از کار بیان بیرون و تو خیابون جلوتو بگیرن خفت کنن بهتر !؟ خوبه با ایرانیهایی که کشورهای دیگه رفتن این رفتار بشه ؟!
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
شاید اونا سالم زندگی میکردن ولی با کارت برن بزه کار بشن
پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد . اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست . ممنون که امضامو خوندین .
دیوونه کجا داره جز در خونهی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️