2777
2789
عنوان

الان زنگ زدم زیراب دو تا افغانی رو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4695 بازدید | 213 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم‌قفل کن

فقط امضاتون😂

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 
بچه ها زنگ بزنم چی بگم که به خاطر حرف من بیرونشون نکنن ؟؟ تو رو خدا کمکم کنید

اولا مگه میدونی که صاحب کار نمیدونه که افغانی هستن و اگه باشن اخراجن 

دوما حرف تو رو اصن حساب نمیکنن

بچه ها زنگ بزنم چی بگم که به خاطر حرف من بیرونشون نکنن ؟؟ تو رو خدا کمکم کنید 

اگه بکنن که عالی میشه توروخدا پشیمون نشو چرا عذاب وجدان میگیری میدونی چه لطف بزرگی در حق مردممون کردی

چه زود یک سال شد....😔💔   

یعنی از کار بیان بیرون و تو خیابون جلوتو بگیرن خفت کنن بهتر !؟  خوبه با ایرانی‌هایی که کشورهای دیگه رفتن این رفتار بشه ؟! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

جوونای خودمون بیکارن اونوقت این عزیزان میرن سرکار🙄

فکر نکنم اخراجشون کنن فقط شما مشتریشون نبودی که عزیزم بقیه هم هستن 

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 

از کسی حمایت نمیکنم 

شاید اونا سالم زندگی میکردن ولی با کارت برن بزه کار بشن 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

حق الناسه تا دیر نشده درستش کن

عواقبش گرفتارت میکنه

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️